2011. dec. 20.

Arkham City: Challenge Map Pack

Ma végre megjelent ez a nagyon várt csomag.Ugye mint említettem ez a pakk tartalmazza az idáig kiadott összes Arkham City DLC pályákat(kivéve amiket a karakterekhez adnak pl: (Éjszárny és Robin),amiket a Riddler's Revenge játékmódban használhatunk.
Kezdjük a Joker's Carnival-al.Ez nekem már régebben meg volt.Ez egy harci pálya,tehát itt kőkeményen verekednünk kell.Adott Joker vidámparkja,Joker beszél nekünk az elején pár szót, attól függően, hogy mi milyen karaktert választottunk az küldetés elején.(Kedvencem amikor azt mondja Éjszárnynak,hogy idézem: ,,Who the hell are you? Just kidding, it's Nightwing!" A Pálya elején elindul a kombó számolás,minél több kombót csinálunk megszakítás nélkül,annál több bónuszt kapunk amit harc közben kell nekünk felhasználni,így van amikor egy 150-es kombósorozat után,lazán felengedünk ötszázezer pontot.A három kérdőjel megszerzéséhez egymillió pontot kell szereznünk,mind ezt időre,szóval kössük fel a gatyánkat.Ja és mielőtt elfelejtem: Joker bejön a többiek közé és őt is móresre taníthatjuk,de persze ő legyőzhetetlen.

Az Iceberg Lounge mappot ami ugye egy harci pálya, az alap Arkham City-ben is elérjük,ha a múzeumot hátulról közelítjük meg.Na ez az helyszín ahol még nem robbant fel a padló.(ott van Solomon Grundy a történetben)Na itt végtelenül jönnek az ellenfelek és akkor van vége a kihívásnak amikor leütöttek minket.A narrátor itt már Joker helyett a Pingvin.
Különösebben nem érdekes,mivel itt igen könnyen megszerezhető a 3 kérdőjel.(Százezer pont után)

A Harmadik és egyben utolsó pálya a lopakodós Batcave.A kommentátori széket ezúttal a Batcomputer foglalja el.Minden pirosan villog,de nem behatolók miatt,csupán teszt az egész.
Nagyon hangulatos pálya és kár,hogy harci küldetést nem kapunk belőle mert megérné.Minden karakterrel(Robin, Éjszárny, Batman, Macskanő) más és más feladatok várnak ránk,bár gondolom ez érthető. A DLC csomag ára 240 microsoft pont ami roppant barátságosnak mondható.A PS Network-ös árról sajnos nem tudok nyilatkozni.
Íme a videó,képek pedig a továbbra kattintva érhető el!Most pedig jőjön pár saját készítésű kép!(bocs a rossz minőségért)
És íme a jelenleg elérhető összes trófea minden DLC-vel együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése