2011. dec. 28.

Puzsér Róbert: A legnagyobb Batman rajongó!

Ma kissé bulvárba csapunk át ezzel a bejegyzéssel de megígérem nektek,hogy ez lesz az utolsó,hogy én valamilyen TV csatornától valami igénytelen szemetet linkelek.

Lassan egy éve ennek a borzalomnak,ami már akkor is hatalmas feszültséget gerjesztett a rajongókban.
Tavaly adták ki az Arkham City-hez a Hugo Strange Trailert ami egy valóban szép CG-s előzetes volt. Ez elég volt a TV2 nevű csatornának arra,hogy ráfogja: Ez a "Batman 3" előzetese.Fogtak egy közutálatnak örvendő szakma legalja kritikust és beültették a reggeli műsorukba a Mokkába.Innen aztán nem volt menekvés,negkezdődött a sárdobálás.Puzsér szerint a Sötét Lovag azért volt sikeres mert Heath Ledger meghalt ez után pedig Batmant és rajongóit totál hülyének állítja be.
Utólag persze bocsánatot kért a rajongóktól de az már csak olaj volt a tűzre.

Ha még nem láttátok volna,akkor érdemes megnézni és látni,hogy az emberi hülyeség határtalan.
Aki pedig már látta,az ne nézze meg a videót mert csak fölöslegesen bosszantja magát.

2 megjegyzés:

  1. Azért ez szöveg " Egy zseblámpa és egy ásó kellene hozzá " Nem kicsit volt merész . . Amúgy meg szánalmas nem is értem . . Na meg azt kiirni , hogy filmszakértő ez az ember és még ö viccelődik a Batman-en . . vegye már ez valaki komolyan !!

    Azt jól tudom amúgy , hogy puzsér balf*sz róbert csinált egy válasz videót arról , hogy ö nem gondolta volna , hogy az emberek ennyire komolyan veszik a Batmant és , hogy ekkora visszhangja lesz ennek a videónak ?

    VálaszTörlés
  2. bolond puzsér eleve ez a video az arkham city böl van de mirt kell robinak mindent leszarozni

    VálaszTörlés