2011. nov. 29.

Arkham City: Batcave DLC - Első képek

A Sötét Lovag: Felemelkedés - Látták a prológust!

Egy magazin újságírója az egyesült királyságban,azt állítja,hogy látta a Sötét Lovag Felemelkedés,hat és félperces prológusát.Szerinte egy észbontó jelenetsort láthattunk.
Ebből mesélt pár dolog.

A Prológusban Bane,azaz Tom Hardy,megpróbál megölni egy arab diktátort.
Egy katonai repülőgéppel eltérítették a diktátor repülőjét,majd Bane sikeresen megölte őt.
Ám kisebb hibák miatt, a repülőt nem tudta letenni biztonságban,ezért az felrobbant.
Ennek következtében Bane-nek,egy hatalmas heg lesz a nyakán,majd életmentő műtétet kellet rajta végrehajtani.
Ezután Bane-t maga Ra's al Ghul invitálja meg az árnyak ligájába,majd őt is kiképzi,de valahogy máshogy sikerül.Bane a teljes tükörképe lesz Bruce-nak,sokkal sötétebb és sokkal furfangosabb mint Bruce.
Egy forradalmi bérgyilkos!

Egyenlőre ezt még nem erősítették meg, szóval idáig pletyka szintjén mozog az egész.

2011. nov. 28.

Christian Bale végzett Batmannel (HBO.hu)

Íme az interjú a HBO.hu jóvoltából!

A színész és Christopher Nolan sem akar több Batman-filmet készíteni. Befejeződött A sötét lovag – Felemelkedés forgatása, Bale pedig egy korszak végéről beszél.

Bale a The Philippine Daily Inquirernek adott interjút, amely a múlt héten jelent meg. Akkor a színész már pár napja befejezte a forgatást és nem sokkal később a stáb is végzett Nolan harmadik Batman-filmjének munkálataival. „Mindennel végeztünk. Chris-nek és nekem ez a Batman-korszak lezárultát jelenti. Nagyon élveztem. Mindig is úgy gondoltuk, hogy három személyiség rejtőzik a figurában. Batman őszinte, a magánszemély Bruce Wayne őszinte. A nyilvánosságnak szánt Bruce Wayne, a playboy, pedig egy teljes mértékben mesterséges teremtmény.”


Bale az interjúban egyébként az utolsó Batman-beli partnereiről is beszélt és csak jót tudott mondani velük kapcsolatban. Anne Hathaway-t például már a meghallgatásán is látta. “Egyetértettünk Chris-szel abban, hogy csodás volt. Sok szempontból neki volt a legnehezebb a munkája. Sok néző ugyanis úgy érzi, hogy a Macskanő szerep már készen van, korábban meg lett határozva, hogy milyennek kell lennie. Mindig úgy gondoltam, hogy Anne-nek van ezért a legkeményebb munkája. Én már régen abbahagytam, hogy külső dolgokra figyeljek. Csak a Chris által teremtett Batman-univerzum szabályait vettem figyelembe.”

Tom Hardy-ról, aki a A sötét lovag – Felemelkedésben a főgonosz Bane-t alakítja, szintén csak jót tudott mondani. “Hihetetlenül jó színész. Tudom, hogy Bane már megjelent egy korábbi filmben, de számomra Tom teremtette meg a figurát és nagy szabadságot kapott hozzá.” Joseph Gordon-Levittet is dicséri Bale: “Láttam Jospeh néhány korábbi filmjét, miközben forgattunk. Ő tényleg imádja a színészetet. Igazán okos srác és nagyon jó munkát végzett velünk is.”

Bale persze nem marad munka nélkül Batman után sem. Forgatott egy filmet Zhang Yimou-val Kínában: a The Flowers of Warban egy amerikait alakít, akik Nanking városában ragad 1937-ben, amikor elfoglalják a japánok és kénytelen papnak kiadni magát. Ezen kívül két filmben is együtt dolgozik majd Terrence Malick-kal, az idei Cannes-i Arany Pálma-nyertessel. Az egyik Malick-filmben Cate Blanchett lesz Bale partnere.

A sötét lovag - Felemelkedés jelen állás szerint 2012. július 19-én kerül a magyar mozikba.

Lego Batman 2: Super Heroes - Első Promókép!

A Játékban feltűnik majd: Superman,Zöld Lámpás és Wonder Woman.
Hivatalos megjelenés még nincs ugyan,de páran a 2012-es dátumot mondják,ami valóban reális lehet.

2011. nov. 27.

Prológus IMAX és Pár High-res kép az Empire Magazinból

Ma megerősítették,hogy a Prológus kizárólag projectoros IMAX moziban lesz látható és a Digitálisban nem.
 Azt is megtudhattuk,hogy a második Trailer,ami elérhető lesz majd Online,az a Sherlock Holmes 2 előtt lesz!
És íme pár kép,már ki tudja hanyadszorra az Empire Magazinból:Pár DC Comics borító az új érából!Arkham City: Batcave DLC!

December 20-án megjelenik a Batcave a Riddler's Revenge küldetésekben.
Tehát kapunk egy kampányt,1-2 Predator küldetést és egy Fight Challenge-t,ami természetesen a Batbarlang-ba játszódik.Ezenkívül elérhető lesz az The Iceberg Lounge és Joker's Carnival pályák.
A Joker's Carnival Map-hoz nekünk is volt szerencsénk.Hogy ott megszerezzük mind a három kérdőjelet,ahhoz 1.000.000. pontot kell szereznünk!

2011. nov. 25.

Empire Magazine: Az iPad verzió képei

A Legjobb minőség,de még messze nem a legjobb felbontás!2011. nov. 24.

Arkham City: Demo és Robin DLC

Tölthető PC-re és MAC-re az Arkham City demója.

Eközben viszont kapható a Robin DLC,amihez jött egy "új"videó.
Ez a Gamestop-os előrendelési videó,más kommentátorral.
550 pont és 128 megabájt a csomag.
Egy különleges pályán pedig magát Fekete Maszkot kell leütni.Erre az alapjátékban nincsen lehetőségünk.
Robin tud a botjából pajzsot csinálni és sok egyedi fegyvere is van.
Sok sok kivédő mozdulat lett átemelve a Mátrix cimű film azon részéből,amelyben Neo és a sok Smith ügynök először megütközik.

Arkham City PC: Már kapható!

Megérkezett a várva várt PC-s kiadás.A CD Galaxis üzleteiben már ma átvehetitek: 9990 forintos áron.
Előny,hogy még kapható a Gyűjtői változat,szóval hajrá! Akár már ma a tiétek lehet ez a valóban csodálatos játék.
Nekünk nagyon tetszett a konzolos,de PC-s rátesz egy lapáttal.DX 11-es grafikával nagyot fog ütni!

2011. nov. 23.

Ti küldtétek!

Kerényi Levente elküldte nekünk a saját ötleteit a történettel kapcsolatban.
Nagyon jó levezetés és valóban hihető.
Íme:

"-Szerintem,a sötét lovag végén látható képsor folytatódni fog az új film elején,Batmant,több tucat rendőrautó üldözi, sikerül megmenekülnie, de annyira kiábrándul Gotham népéből,és abból,hogy nem becsülik meg védelmezőjüket,hogy vissza vonul. Közben jön Bane,aki Harvey Dent elveit vallja és meg akarja reformálni Gotham városát. Mivel Nolan azt mondta a kezdetekhez nyúlik vissza a történet, én úgy gondolom,hogy Bruce pontosan tudja ki Bane (biztos,hogy fogjuk látni maszk nélkül is,amikor lesérül) és Ra's al Ghul Bruce-al,vagy előtte,de kiképezte Bane-t,így jön nálam képbe Marion Cotillard,aki Thalia al Ghul,de Miranda Tate néven ismerik a városban,és Bane-el együtt próbál reformokat végre hajtani,de mikor rájön,hogy rossz oldalon áll,mert szélsőséges harcmodora van Bane-nek(az öléstől se rettent vissza) átáll Batman oldalára. A 8 év alatt Bane terrorizálja a várost,és  Batman folyamatosan új információkat kap Gordon felügyelőtől,visszatér és megpróbálja leverni őket (forgatási verekedős képek). Selina Kylet úgy tudnám a képbe hozni,hogy megihlette Batman,ezért ő maga is egy olyan karaktert talál ki magának,ami megrémíti az embereket és hatalmat ad neki,jó oldalon áll,de inkább a saját érdekeit nézi, egy időre Batman mellé áll,de mikor megtörténik (ha megtörténik) a legendás gerinctörés át áll Bane oldalára,látván,hogy az az erősebb oldal. Jokert nem hiszem,hogy visszahoznák,maximum utalásként,hogy Arkhamban tengeti mindennapjait, Madárijesztőt pedig Bane "tanácsadójaként" tudnám elképzelni."

2011. nov. 22.

Latolgatás és ötletek a történettel kapcsolatban.

Nos ameddig Cax-ot elrabolta Bane,addig a fogva tartott helyszínen(üres szoba) volt ideje átgondolni a Sötét Lovag Felemelkedés lehetséges történetét.

"-Ugye mindenki látta az ominózus képeket,illetve a jelenetet amikor Bane a Tankon áll.
A mai nap elgondolkodtam azon,hogy ez vajon hogy történhetne.Ugye tudjuk,hogy Batman eltűnik 8 évre.Illetve nem tudjuk,de ez jött le az egészből.Lehetségesnek tartom,hogy amikor Batman először megütközik Bane-el,akkor nagyon de nagyon csúnyán kikap.Van egy olyan érzésem,hogy Bane leszedi a maszkját és ezzel megtudja,hogy ő Bruce Wayne,majd a saját kis bandájával betör a Wayne vállalathoz,majd valahogy ellopják a Tank prototípusát.Viszont itt jön az ellentmondás,hogy Bruce biztos,hogy tudja irányítani valahogyan távolról is a Tankot,a másik buktató pedig,hogy Bane ha le is tépné a maszkot, akkor miért nem öli meg Bruce-t? érdekes ez a téma,mindenesetre tovább megyek.
Morgan Freeman,azaz Lucius Fox,eléggé csövesnek látszott a forgatási képeken.Talán valóban otthagyta Batmant a Sötét Lovag történései után? Esetleg ő segített volna Bane-éknek egy saját tankot építeni? Szerintem nem, Lucius tuti nem vállalna el ilyen melót,ha csak nincs meg neki a megfelelő ösztönzés(fenyegetés formájában) Nolan azt nyilatkozta,hogy csak Alfred tudja Bruce titkát.Lehet,hogy nem volt eszében Lucius,de az is lehet,hogy direkt így mondta.Ha pedig így van,akkor vajon mi történhetett vele? esetleg eltűnt? Mindenesetre még ott van a Batwing is.Bruce nem tud rendelni,nem tud készíteni egy ilyet.Ebbe a filmbe nem.
Marion Cotillard szerepe is érdekes lesz,mivel ő állítólag Bruce-t segíti,ám mégis láthattuk,ahogy bepattan a Tankba és ugyanazokkal a rosszarcú fegyveresekkel lépked,akár csak Bane.
A Teaser Trailer-ben láthattuk ahogy a szakállas,feltételezhetően Bruce Wayne fekvőtámaszt nyom.A 8 év nem tűnik el nyomtalanul,vissza kell rázódnia.Hogy egy nagy verés után,vagy esetleg egy "gerinctörés" után történik ez meg,azt nem tudni.Macskanő és Batman biztos,hogy egy oldalon lesznek,korai forgatási videókon(nagyon rossz minőségű) a szemtanúk elmondása szerint,Anne Hathaway-t Christian Bale kísérte ki a Wayne kastélyból.Láthattuk Gordont,Batmant és Macskanőt együtt,ahogy beszélgetnek.
Feltűnhetett már a képeken,hogy Gordon eléggé megőszült már,de Batman még nem.Nem lehet olyan öreg,hogy azt gondoljuk,hogy ő már gyenge.Szerintem ő most fog beérni a film végére,most éri el azt a szintet,magyarán: Többé válik mint egy ember és legenda lesz.Nem véletlenül tették bele ezt az idézetet.Ebből kifolyólag,az az ötlet,hogy Batman meghal, szerintem teljesen elvethetjük.Ez róla szól és a Warner amúgy sem engedné,hogy ő meghaljon.Amit Nolan sokszor említett,hogy vissza kanyarodik az első részhez,az itt értelmet nyer majd.
Batman ugyanúgy a semmiből hozta el a reményt Gotham-be,viszont itt nem a reményt fogja,hanem az egész győzelmet.
Bruce szorong,hogy őt csak egy szimpla playboy-nak nézik,miközben csak Alfred tudja a titkát.
Mivel vége a trilógiának,lehetségesnek tartom,hogy felfedi magát az emberek előtt,így tovább viszi a békét és a rendet,megmentené a várost.Így az emberek reális képet kapnának Bruce-ról,ezzel őt ünnepelvén hősnek.
Joker-re térjünk ki egy kicsit.Vele kapcsolatban semmi ötletem nincsen,hogy mi lehetne vele,vagy vajon,hogy mutatják be azt,hogy ő nincsen."

Ha bárkinek van valami ötlete,esetleg komplett történeti tippje az írja meg nyugodtan,vagy küldje el teljes okfejtését és annak levezetését a batmanhungary@gmail.com címre.

Empire Magazine Bane Borító HQ

Empire Magazine: Interjúk Update

Gobiakos kollega a http://kepregenyfilmek.freeblog.hu/-ról,figyelmembe ajánlotta,hogy ő lefordította az interjút és mivel ő tud angolul,ahogy olvastuk elég jól,felajánlotta,hogy átemelhessük ide.Ezúton is nagy köszönet neki!

Christopher Nolan A Sötét Lovag: Felemelkedés prológusáról és egyéb dolgokról nyilatkozott.
"Ebben a filmben tényleg minden arról szól, hogy Batman és Bruce Wayne története hogyan is zárul le. A Sötét lovag végén egy igen bizonytalan helyzetbe dobtuk bele. Talán fura lesz néhány szereplő, mivel a mostani történet 8 év után veszi fel a fonalat A Sötét Lovagot követően. Szóval ő egy idősebb Bruce Wayne; nincs a legjobb passzban. A választásunk a gonosszal és a sztorival kapcsolatban azért volt, hogy minél jobban tesztelhessük Batmant fizikailag épp úgy, mint mentálisan. Továbbá tekintve, hogy a történetünk befejezésről beszélünk, igyekeztünk minél monumentálisabb dolgot létrehozni, így a film felépítése nagyon fontos szempont volt."
Nolan Bane-ről:
"A prológus alapvetően a film első hat-hét perce. Bemutatja Bane-t és egy kis ízelítőt ad a film többi részéből. Bane-nel egy olyan fizikai kihívást adtunk Batmannek, amilyennel eddig még sosem találkozott. Ő egy nagyszerű példája a filmes szörnyetegeknek, mindemellett hihetetlen elmével rendelkezik, amit eddig még nem mutattak be. Mivel a képregények történetei nagyon epikusak és hangulatosak - akárcsak Bruce Wayne eredet-története. Egy vele sok párhuzamot mutató gonosztevőt kerestünk, szóval Bane méltó ellenfele lesz. Éreztem, hogy ha valaki olyan tehetséges, mint Tom, akkor tökéletesen el tud merülni a karakterben és valami roppant különleges dolgot fogok kapni tőle. Ezt érzem egy remek színész minden mozdulatában, minden kézmozdulatában, minden lépésében, a teljesítményében. Tom teljesen hozta ezt. Hihetetlen kihívást jelent, hogy nem a szokásos módon történnek a dolgok mozgás közben, és csak a szemeit láthatod plusz egy kicsit a feje tetejéből, illetve a karjait és a lábait. Amit tudtam, hogy Tomtól szeretnék kapni valamit, egy teljes karaktert, és mindent hihetetlenül jól sikerült. És sok minden, amit csinál, nagyon ellentmondásos. Ő ezt a hihetetlenül elszeparálta: a kifejező hang és a teste csendes mozgása. Ő megtalálta a módját, hogy hogyan játsszon el egy karaktert, aki hatalmas és erős típus nyugodtsággal meghintve, viszont képes arra, hogy hihetetlenül gyorsan váltson. Kiszámíthatatlan. Nyers fenyegetés, ami rendkívüli. Kemény, amikor látod, hogy hogyan jön össze, azon túl, amit mindig is magam előtt akartam látni. Ez van, amikor nagyszerű színészekkel dolgozol."
"Rébusz sohasem szerepelt a tervek között." - Hardy volt Nolan első választása!
"Batman világa valójában a képregények világa, ami típusokkal foglalkozik. És ez egy nagyon is valós dolog, amelyben Joker teljesen ki lett fejtve. Ha pedig a történet folytatását nézted, te sem szeretnél egy felvizezett karaktert kapni, amit már láttál azelőtt. Egy másik típust szeretnél. Ezt pedig Bane képviseli. A képregényekben is ő a legerősebb gazember.
Ebben a filmben tényleg minden arról szól, hogy Batman és Bruce Wayne története hogyan is zárul le. A Sötét lovag végén egy igen bizonytalan helyzetbe dobtuk bele. Hírneve darabokra hullott és kénytelen menekülni. A Batman: Kezdődik! logikusan megmagyarázta a denevérruha logikáját/eredetét, és hogy Batman miért bújt meg az árnyékban, ahonnan lopakodva megfélemlíthette az embereket új külsejével. Aztán jött A Sötét Lovag, ahol az öltözék megváltozott, ezáltal pedig többek között ellenállóbb lett. Most már ismert a karakter, így többet fedhet fel magából, és mi a harmadik filmmel éppen ezen dolgunk."
Lindy Hemming jelmeztervező Bane maszkjáról mesél:
A légzési mechanizmus: "Bane a történet elején megsérül. Szenved a fájdalomtól, és szüksége van gáz alapú fájdalomcsillapítóra, hogy életben maradjon. A maszk - ami a gázt adagolja - biztosítja számára az életben maradást. A csövek a maszkból két, a hátán lévő tartályba vezetnek."
Tom Hardy Bane-ről:
"Ő brutális. Brutális. Ő egy nagy fickó, aki hihetetlenül klinikai eset, alapvetően van egy eredmény-alapú és központú harci stílusa. Nem harcol; mészárol. A stílusa a kemény ütésekből és rúgásokból épül fel, mocskos harcmodor. Mindent lezúz: koponyákat tör, bordákat aprít, sípcsontra és térdre rúg, nyakat és szegycsontot roppant, gerincoszlopot tör. Mentalitását tekintve egy terrorista, ami brutális fellépéssel párosul. Ő egy zúzó gépezet. Ha lelő valakit, az vagy egy terhes nő, vagy egy idős hölgy volna először. Mindenki felkapja a fejét. Csúnya munkát végez."
Christian Bale:
"Nem voltam tisztában Bane-nel. Bár homályosan emlékeztem rá, egy őrült, fura kinézetű maszkos hapsiként. Tudod, mire gondolok? Bízom Nolan-ben és hiszem, hogy nem hozott rossz döntést a véreskezű gonosszal!
Belegondolok abba, hogy ez a fickó a saját fájdalmából ered, de hol van a pont, mikor teljesen elmerül benne? A kérdés az, hogy mennyi idő telik el, mire a fájdalom kezdi el uralni az életed? Ő megpróbálja megválaszolni."

Jobb minőségű Empire Magazin Scan-ek!2011. nov. 21.

Empire Magazine: Interjúk

 A Fordítás lehet hibás.Sajnos Cax nem tud perfekt angolul,de megpróbálta a lényeget kiemelni.Ha valaki elküldi nekem a teljes fordítást,akkor azt megköszönnénk

Christopher Nolan:

-Történetünk nyolc évvel a Sötét Lovag után veszi fel a szálat.Törekedtünk arra,az egész stáb,hogy ez egy epikus
és méltó befejezése legyen az elmúlt két filmnek.Ez a rész teljesen befejezi Batman és Bruce Wayne történetét.
Egy bizonytalan helyzetben hagytuk őt.Igen,ő egy idősebb Bruce Wayne,aki nincsen a legjobb állapotában.
A Bane teszteli Batman,fizikai és mentális képességét.A Harc és az erőviszonyok nagyon fontosak ebben a filmben.


Christian Bale

-Nem voltam tiszátban azzal,hogy ki az a Bane.Bár úgy halványan emlékeztem rá,hogy ő egy kigyúrt őrült,aki Maszkot visel.
Tudod mit gondolok? Emlékszem amikor forgattunk és több ember mondta nekem,hogy ez egy rossz döntés volt Chris-től.
Én bítam Chris-ben és elmondhatom,hogy egy igazán vérengző és halálos ellenfelet készített!


Tom Hardy

-Ő egyszerén Brutális.BRUTÁLIS! Ő egy nagy ember,aki hatalmas kórházi eset.Ő nem vesz fel semmilyen harci stílust
Egyszűern kimegy és vérontást csinál.Ez nem harc.Ez mészárlás!
Bordát tör,sípcsontot szilánkosra ver,Nyakat és térdet kitör,bordákat szétzúzza.Ő egy terrorista a brutálisabb
fajtából.Egy igazi romboló gép.Lelő bárkit.Mindegy,hogy terhes nő,vagy védtelen idős nő.A lényeg,hogy minden működjön.
Ő a szakma legszörnyűbb része.


Itt pedig az eredeti

Christopher Nolan On The Dark Knight Rises:

    -Our story picks up eight years after The Dark Knight. In terms of finishing our story and increasing its scope, we were trying to craft an epic. It’s really all about finishing Batman and Bruce Wayne’s story. We left him in a very precarious place. Perhaps surprisingly for some people, our story picks up quite a bit later, eight years after The Dark Knight. So he’s an older Bruce Wayne; he’s not in a great state. With our choice of villain and with our choice of story we are testing Batman both physically as well as mentally. Also, in terms of finishing the our story and increasing its scope, we were trying to craft epic so the physicality of the film became very important.

Christian Bale on Bane:

   - I wasn’t familiar with Bane. Although I vaguely remembered just a crazy “roid-looking” guy with a mask. You know what I mean? I remember him less actually on screen, and more people telling me that, and wincing just like you did. I just trust and have faith in Chris I know he wasn’t gonna mess around with making poor decision on the bloody villain was!
Tom Hardy on Bane:

    -He’s brutal. Brutal. He’s a big dude who’s incredibly clinical, in the fact that he has a result-based and oriented fighting style. It’s not about fighting. It’s about carnage. The style is heavy-handed, heavy-footed, it’s nasty. Anything from small-joint manipulation to crushing skulls, crushing rib cages, stamping on shins and knees and necks and collarbones and snapping heads off and tearing his fists through chests, ripping out spinal columns. He is a terrorist in mentality as well as brutal action. He’s a smashing machine. He’s a wrecking ball. If we’re going to shoot somebody, shoot the pregnant woman or the old lady first. Make sure everybody stands up. He’s a terrorist in his mentality as well as brutal actions. He’s horrible piece of work.

A Sötét Lovag: Felemelkedés - Empire Magazine

Két valamivel jobb minőségű kép.
Legkésőbb holnap délutánra,már meglesznek azok a fránya High-res Scan képek,aztán feltételezhetően az Empire Magazine kiadja a letölthető promókat,mint pár hónapja a Csodálatos Pókemberrel csinálták.
Kerényi Leventének pedig üzenjük,hogy a második képen,megvan említve a Macskanő.De,hogy mit írnak,azt lehetetlen ilyen minőségű képből kiolvasni. Macskanőről hamarosan lesznek infók,csak először szétszedik a főellenfelet.


Spoileres infók a történetből!

-Batman 8 évre eltűnik a Sötét Lovag eseményét követően

-A Prológus az első hat-hét perce lesz a filmnek.Itt megismerhetjük Bane-t.

-Bane Maszkja,egy külön létfentartó berendezés.Ő a történet elején megsérül,szenved a fájdalomtól,ez a gáz,amit kap a maszkján keresztül,ez tartja őt életbe.A Maszk nélkül egyszerűen meghalna.

Gondolkodjunk ésszerűen.A két film között 7 év telik el.Ezalatt Bruce öregszik,mint Nolan régen mondta,a Felemelkedés visszatér a kezdetekhez,a gyökerekhez,értelmezhetjük-e úgy,hogy Bruce-nak ugyanúgy többé kell válnia mint az Első Részben? Cax most megosztja veletek a saját ötleteit

"Lehet úgy a történet,mivel láttuk már,hogy Batman illetve Bane nagyon sokszor egymásnak esik,hogy először amikor találkoznak,akkor a 7 éve,a harcból kizökkent Bruce-t megveri,vagy talán a sokak által emlegetett gerinc kitörés is előkerül,ezáltal Bruce-nak megint edzenie kell,FEL KELL EMELKEDNI!
Lehetséges,hogy ezért lenne akkor ez a film címe.
Aztán a végén jól megverné Bane-t és Batman tisztelt hős lenne.Na de menjünk tovább.
Ott van Harvey Dent idézete "Vagy meghalsz hősként,vagy megéled,hogy bűnözővé válj"
Batman már bűnözővé vált.Mi van,ha most meg is hal? és hogy jön a képbe Macskanő?
Én úgy tekintek rá,hogy ez nem az igazi befejezés.Ennek a trilógiának Jokerrel kellett volna véget érnie,de sajnos Heath Ledger meghalt,ha más alakította volna,az nem lett volna jó.Bane-t egy hirtelen kitalált ötletnek tartom.Egy vésztervnek.
Most ezzel nem azt mondom,hogy nem tetszik a Rises.Ezzel nem támadom a filmet egyáltalán.Ugyanúgy várom mint eddig.De ez a Batman-Joker páros még többet érdemelt volna.Sajnos a sors nem így akarta.
Mindenesetre akárhogyan végződik a film én imádni fogom,mint a többi részt! Csak legyen már 2012 Júliusa!"

Négy hihetetlenül jó promókép a felemelkedésből! LQ

Elképesztő képek,az Empire Magazine-ból.A 2. és a 4. kép ismerős lehet a Teaser Trailerből! Jobb minőség hamarosan!
2011. nov. 20.

HQ képek az Empire Borítójáról


És egy kis kép Batman-ről,felirat nélkül:

Empire Magazine: Eddig tartott a szavazás!

 164637 szavazat érkezett Batman-re és 160995 pedig Bane-re.
Ez alapján elmondhatjuk,hogy a győztes Batman!
Íme a két kép!


2011. nov. 19.

Íme a szavazás jelenleg!

Szavazzatok ismét! egyre többet láthatunk lassacskán,szóval holnap reggelre,már tuti,hogy valaki nyerni fog.

Megugrott a szavazás eredménye!

Egyre több részletet láthatunk a két képből: Íme! szavazzatok megint! Batman átvette már a vezetést!

2011. nov. 18.

Szavazz! Kit akarsz látni először?

Az Empire magazin érdekes kezdeményezésbe kezdett.A hamarosan megjelenő számukban publikálnak pár hivatalos képet a felemelkedésből.Most szavazhattok,hogy Bane,avagy Batman kerüljön a borítóra.
Minél nagyobb arányban szavaztok,annál nagyobb rész nyílik meg az alapképen,szóval hajrá!

2011. nov. 16.

Arkham City: Bighead Mode előhívása!

Egy érdekes Easter Egg.előcsalhatjuk a "Nagyfej Mód"-ot


2011. nov. 15.

Viasat 3: Batman hét!

A minap Fóri Ákos,oszlopos Batman Hungary tag,felhívta Cax figyelmét arra,hogy a Viasat 3-on Batman hét van! Szóval ne hagyjátok ki! Nektek melyik rész a kedvencetek a majd vetített részek közül?
Itt egy nagyon hangulatos kis videó.

UPDATE: Most láttuk a chaten,hogy Szücsi,illetve Arrow is megemlítette a dolgot.
Ezúton nagyon nagy köszönet nekik is.

DC Nation Teaser Trailer

A Sötét Lovag: Felemelkedés - Vége a Forgatásnak!

Végre befejeződött a film forgatása.A most már,csak az utómunkák,egy-két jelenet újraforgatása marad hátra.A többi munka most a stúdión múlik.

2011. nov. 13.

A Sötét Lovag: Felemelkedés - Forgatási Képadag

Mostanában semmi olyan hír nem jön,amit érdemes lenne posztolni,így most ismét a forgatási képeket nézegethetitek.A Többi kép ismételten a Galériánkban tekinthető meg.