2011. dec. 31.

Boldog Új Évet Kívánunk!

Ebben az évben volt Arkham City két The Dark Knight Rises Trailer és természetesen sok forgatási illetve promókép hozzá,szóval elmondhatjuk,hogy ez az év nagyon kedvezett a Batman rajongóknak
Jövőre pedig érkezik maga Sötét Lovag Felemelkedés,aminek a premieréig már csak 201 nap van vissza.

  Boldog Új Évet kívánok magam és Gócza Gergely nevében is és köszönöm,hogy napi rendszerességgel olvassátok a blogot.

Tartsatok jövőre is velünk!Spoileres információk Macskanőről.

Geoff Bouchernek a Hero Complex-től szerencséje volt ellátogatni a Dark Knight Rises londoni forgatására múlt nyáron. Ott volt szerencséje beszélgetni Anne Hathaway-jel új szerepéről, mint Macskanő, és kapott néhány megjegyzést Christopher Nolan rendezőtől is.


Anne Hathaway, Macskanő ruhájáról:
Szeretem a jelmezem, mert mindennek célja, értelme van rajta, semmi sem a fantázia kedvéért van, és ez a így van Christopher Nolan Gotham Cityével is.


Anne Hathaway, Macskanő Christopher Nolan-féleverziójáról:
Amik ezelőtt voltak nem korlátozzák vagy befolyásolják ezt az új verziót. Ez nem befolyásol engem sem, mert minden Macskanőt-és ez igaz a képregényben lévőre is- a körülötte teremtett Gotham City határoz meg. Macskanőre hatalmas befolyást gyakorol Gotham és az, aki kreálta a várost. Michelle Pfeiffer Macskanőjét Tim Burton Gotham-e, míg Eartha Kitt Macskanőjét Adam West Gotham-e formálta. Abban a világban, abban a Gothamben kell élni, amit létrehoznak köré.


Christopher Nolan, Anne hathaway-ről:
Van benne valami, ami nagyon szükséges volt ennek a karakternek az eljátszásához- hihetetlenül tehetséges, de közben természetes színésznő, ami kiválóvá teszi őt ebben a filmben. Ezentúl,fantasztikus színpadi képességei vannak, amik képessé teszik, hogy eljátssza ezt az erős személyiséget.

Macskanő egy többrétegű karakter és nekünk egy remek színésznőre volt szükségünk, aki fel tud nőni a feladathoz.

Boucher leír egy jelenetet aminek a felvételét látta és szerepel benne Bane, Bruce Wayne és Macskanő:
„Gotham City egy háborús zóna. A kegyetlen őrült, név szerint Bane eltörölte a biztonság legapróbb érzetet is, és a városlakók szögesdrót mögött  bőröndjeiket szorongatva, tele vannak aggodalommal, hogy vajon mi fog legközelebb felrobbanni.

Egy foglyot eltakart arccal berángatnak -BruceWayne az, Gotham egyik legismertebb embere- de a tömeg mégis egy fekete ruhás nőre emeli a tekintetét, aki a lépcsősor tetején áll.

„Sajnálom, hogy elrontom a bulit fiúk, de Bane-nekszüksége van ezekre a srácokra személyesen.” Mondja ezt Macskanő fülledt hangon, akit AnneHathaway személyesít meg. Tűsarkú cipőben jár, amit ha közelebbről vizsgálunk, meglátjuk, hogy fogazott a széle, hogy csúnya karmolás szerű sebeket tudjon okozni a harcban. Ezen túl még high-techszemüveget visel amit, amikor nem használ és felhajtja, macskafülre emlékeztet.”

A fordítást Gócza Gergely-nek köszönhetjük.

2011. dec. 30.

DC Comics:Februári megjelenések

A többi borítóhoz katt a továbbra!
Egyre nagyobb téma lett Batman gerincének eltörése.


Pár friss rajongói alkotás

A folytatáshoz katt a továbbra!

2011. dec. 28.

Puzsér Róbert: A legnagyobb Batman rajongó!

Ma kissé bulvárba csapunk át ezzel a bejegyzéssel de megígérem nektek,hogy ez lesz az utolsó,hogy én valamilyen TV csatornától valami igénytelen szemetet linkelek.

Lassan egy éve ennek a borzalomnak,ami már akkor is hatalmas feszültséget gerjesztett a rajongókban.
Tavaly adták ki az Arkham City-hez a Hugo Strange Trailert ami egy valóban szép CG-s előzetes volt. Ez elég volt a TV2 nevű csatornának arra,hogy ráfogja: Ez a "Batman 3" előzetese.Fogtak egy közutálatnak örvendő szakma legalja kritikust és beültették a reggeli műsorukba a Mokkába.Innen aztán nem volt menekvés,negkezdődött a sárdobálás.Puzsér szerint a Sötét Lovag azért volt sikeres mert Heath Ledger meghalt ez után pedig Batmant és rajongóit totál hülyének állítja be.
Utólag persze bocsánatot kért a rajongóktól de az már csak olaj volt a tűzre.

Ha még nem láttátok volna,akkor érdemes megnézni és látni,hogy az emberi hülyeség határtalan.
Aki pedig már látta,az ne nézze meg a videót mert csak fölöslegesen bosszantja magát.

Heath Ledger három percre feltámad - index.hu

Eddig még nem látott képsorokat is láthatunk,egy lelkes rajongó jóvoltából.
Nem tudni,hogy honnan kerültek ki ezek a felvételek,mivel Christopher Nolan nem szokta kiadni a kivágott jeleneteket.
Az infóért köszönet Nemes Róbertnek!

Új design és pár apróság

Egy kicsit változtattam az oldal szerkezetén,mert már régen volt újítás,meg már kicsit szét is volt csúszva.

Az új hírek száma a nullát veri, így kénytelen vagyok a régi dolgok közt "Bat-zsolázgatni"

Sokáig nem is kellet keresnem,találtam egy "új" képet az Arkham City-s Batmanről, ám sajnos nagyobb felbontás jelenleg nincsen.

Másrészt pedig valami "őrült" rajongó összerakta a Felemelkedés új poszterét a Csodálatos Pókemberével.
A kép címe: Most te jössz!

2011. dec. 27.

Pár érdekesség és egy új szerkesztő!

Sajnos nem nagyon van érdemleges,sőt semmilyen új információ a kedvenc hősünkről,sem annak univerzumáról így sajnos egetverő híreket nem tudok hozni, igaz még csak most kezdődött ez a nap.

Ti láttátok,hogy a Trailer-be Bruce Wayne bottal biceg?
Érdemes egy pillantást vetni a képre!(kattintásra megnő) 

Vajon Bane a gerincét töri,vagy csak nagyon keményen elveri?
Sajnos sok fórumon állandó téma Bane hangja.Nagyon sokan kritizálják,de vannak olyanok akik vicces képeket,sőt videókat raknak össze belőle.
Érdekelne, hogy szerintetek van alapja ennek a vádaskodásnak?Végül de nem utolsósorban szeretném bemutatni nektek Gócza Gergelyt aki egyelőre a fordításokért felelős.

Íme a bemutatkozója "Batman és az "univerzuma" iránti érdeklődésem igen későn kezdődött. Szégyen, nem szégyen a "Dark Knight" filmet csak 2009 nyarán DVD-n láttam. Majd ősszel, már kezdődő rajongással, végigvittem az Arkham Asylum című játékot. Ez a kettő remekmű, együttes erővel magával ragadott és beszippantott a DC és Batman világába. Mindig is szerettem a képregényeket, de nem mélyedtem el bennük komolyabban. Az utóbb említett dolgok hatása miatt viszont elkapott egy olyan érettebb kori rajongás ami a mai napig nem lankadt, sőt erősödött. Mára már sok Batman képregényt olvastam, többször láttam Christopher Nolan remekműveit, eredeti és magyar nyelven. Nagyon várom mind a film, mind az Arkham sorozat folytatását, és remélem sok fajta módon találkozunk még a Világ Legnagyobb Detektívjével."


2011. dec. 24.

Boldog Karácsonyt kíván a Batman Hungary!

Boldog Karácsonyt kíván minden olvasónak a Batman Hungary!

Remélem sokan kaptok majd Batman-es ajándékokat,esetleg Batman: Arkham City-t a karácsonyfa alá.

Pár Arkham City rajongó pedig ezzel a videóval kíván kellemes ünnepeket.


Én már ilyenkor bőven elkezdtem a kis bloggolást Facebookon,
így most linkelek azokból a hírekből,amik akkortájt a filmről szóltak

Megvan Batman ellenfeleinek a listája az új filmben

Nem Tom Hardy lesz Hugo Strange
A Tordai sóbányába látogatott pénteken Christopher Nolan amerikai filmrendező,aki a város polgármestere szerint ott forgathatja következő filmjének egy részét.

Agyalnak rajta, hogy ki lesz Batman új nője?

Anne Hathaway lesz a Macskanő az új Batman-filmben

Ugye karácsonykor ajándékozni szokás? Mi ennek eleget is teszünk.Letölthetitek a Batman Vengeance nevű PC játékot a gépetekre méghozzá ingyen!

Emlékeztek még rá? ez a játék a Batman Animated Series alapján készült és ez volt az első 3D-s Batman játék.
A szinkronszínészek az rajzfilmből és az Arkham sorozatból ismert Kevin Conroy és Mark Hamill,de feltűnik még az Asylumból ismert Arleen Sorkin mint Harley,de Tara Storng az AC-s Harley pedig Barbara Gordon/Batgirl hangját adja majd a játékban.
Még ma is fut Windows 7 alatt is,szóval ha van egy kis szabadidőtök,akkor érdemes játszani vele.
Én régen nagyon élveztem,de legutoljára nyáron vettem elő.A játékot már a magyar boltokban sajnos nem lehet megkapni,sőt még az ebay-ről is alig.
Ezért linkelem a játékot nektek.
Batman Vengeance Letöltése

További Kellemes Karácsony Ünnepeket kívánok minden kedves látogatónak!

Cax

2011. dec. 23.

Pár érdekes fanart és Trailer "paródia"

Első videóban a második előzetest láthatjuk elég érdekes kiegészítéssel..Az eredmény nagyon jó.A Következő videóban szintén második előzetest játsszák el nekünk de, hogy milyen módon az kiderül a videóból
.A videóért nagy köszönet Fóri Ákosnak!

A videó alatt két minimal,egy fan posztert és egy vicces képet találhattok.Ezekre képekre Szűcs Imre hívta fel a figyelmemet így neki is egy hatalmas köszönet jár!Érdekes...

Rekordot döntött a második előzetes!

December 19-én végre magunkénak tudhattuk a The Dark Knight Rises második trailerét.
Annyian töltötték le,hogy megdöntötte az Apple Trailers rekordját.A Kiadást követő 24 órában 12,5 millióan töltötték azt le.Gondolom ehhez nem kell kommentár.

http: //trailers.apple.com/trailers/
wb/thedarkknightrises/.

2011. dec. 21.

Két "új" HD Promókép

Ezek a képek szerepeltek az Empire magazinban ám közel sem ilyen jó felbontásban.Mellesleg a képek ma kerültek ki az IMDB-re
Íme:

2011. dec. 20.

Arkham City: Challenge Map Pack

Ma végre megjelent ez a nagyon várt csomag.Ugye mint említettem ez a pakk tartalmazza az idáig kiadott összes Arkham City DLC pályákat(kivéve amiket a karakterekhez adnak pl: (Éjszárny és Robin),amiket a Riddler's Revenge játékmódban használhatunk.
Kezdjük a Joker's Carnival-al.Ez nekem már régebben meg volt.Ez egy harci pálya,tehát itt kőkeményen verekednünk kell.Adott Joker vidámparkja,Joker beszél nekünk az elején pár szót, attól függően, hogy mi milyen karaktert választottunk az küldetés elején.(Kedvencem amikor azt mondja Éjszárnynak,hogy idézem: ,,Who the hell are you? Just kidding, it's Nightwing!" A Pálya elején elindul a kombó számolás,minél több kombót csinálunk megszakítás nélkül,annál több bónuszt kapunk amit harc közben kell nekünk felhasználni,így van amikor egy 150-es kombósorozat után,lazán felengedünk ötszázezer pontot.A három kérdőjel megszerzéséhez egymillió pontot kell szereznünk,mind ezt időre,szóval kössük fel a gatyánkat.Ja és mielőtt elfelejtem: Joker bejön a többiek közé és őt is móresre taníthatjuk,de persze ő legyőzhetetlen.

Az Iceberg Lounge mappot ami ugye egy harci pálya, az alap Arkham City-ben is elérjük,ha a múzeumot hátulról közelítjük meg.Na ez az helyszín ahol még nem robbant fel a padló.(ott van Solomon Grundy a történetben)Na itt végtelenül jönnek az ellenfelek és akkor van vége a kihívásnak amikor leütöttek minket.A narrátor itt már Joker helyett a Pingvin.
Különösebben nem érdekes,mivel itt igen könnyen megszerezhető a 3 kérdőjel.(Százezer pont után)

A Harmadik és egyben utolsó pálya a lopakodós Batcave.A kommentátori széket ezúttal a Batcomputer foglalja el.Minden pirosan villog,de nem behatolók miatt,csupán teszt az egész.
Nagyon hangulatos pálya és kár,hogy harci küldetést nem kapunk belőle mert megérné.Minden karakterrel(Robin, Éjszárny, Batman, Macskanő) más és más feladatok várnak ránk,bár gondolom ez érthető. A DLC csomag ára 240 microsoft pont ami roppant barátságosnak mondható.A PS Network-ös árról sajnos nem tudok nyilatkozni.
Íme a videó,képek pedig a továbbra kattintva érhető el!

Ma ingyenes a Batman INC skin!

A Rocksteady a mai napra ingyen kiadta a Batman INC Skint.

Ma még megjelent a Challenge map DLC ami tartalmazza a Joker's Carnical és az Iceberg Lounge pályákat,no meg persze a Batcave-et is.Ezek 240 Microsoft pontba kerülnek egy csomagban.

2011. dec. 19.

Itt a második Trailer! UPDATE! Magyar szinkronnal!

Innen tölthetitek a második előzetest!
http://www.multiupload.com/EI0VDVGZOV

Valamelyik linkre kell kattintani és meg is volnánk.Jó szórakozást!

UPDATE!
Itt a magyar szinkronos verzió!
http://videa.hu/videok/film-animacio/a-sotet-lovag-felemelkedes-anne-hathaway-christian-bale-HHoitiMdDF5fiFxo

2011. dec. 16.

2011. dec. 15.

The Fire Rises: Új Bane póló!


 

A Többi képet itt tekinthetitek meg: 

Itt a második Trailer!

Elképesztő ez a hét! itt a második Trailer,ugyan még ez is mozis,de elképesztő!
Innen töltsétek!
http://www.megaupload.com/?d=BKX2Q8YX
Először tűnik fel hivatalosan Marion Cotillard!

Itt az új link!
www.mediafire.com/?e973qc6evq38qnm

2011. dec. 14.

Limitált Nokia Lumia 800 mobiltelefon

A Nokia 40 darab speciális festéssel ellátott Lumia 800-as telefont indít útjára.
A készüléken pedig található lesz egy háttérkép Bane-ről.
Íme a telefon

Itt a prológus!!

Innen tölthetitek! Egyszerűen hatalmas.
http://www.megaupload.com/?d=AZKH8FED

Látták a prológust!

Akik foglaltak helyet,azok megnézhették a felemelkedés prológusát.
Videó hamarosan,viszont érdekesség,hogy aki részt vett a vetítésen az kapott egy TDKR-es pólót.
Nagyon tuti,igazi minimal kategória.

 
Videó még nincsen fent YouTube-on,de ma biztos, hogy fent lesz.

2011. dec. 13.

Arkham City: Megjelentek a figurák!

Maradjunk abba,hogy érdekesek.Jó párszor végigvittem a játékot,de Batman egyszer sem volt ilyen kék..Rébuszon kívül itt senki nem hasonlít senkire.No mindegy.

Titkos ellenfél megerősítve!

Megerősítették,hogy ezt a karaktert 8 évesen is látni fogjuk a filmben.
Ez lenne Joey King,aki valóban hasonlít Cotillardra..Igen Cotillard-ra mivel mindenki Talia al Ghul-ra gyanakszik.Vajon ez lesz a csavar a filmben?
Érdekesség,hogy az IMDB-re felkerült Josh Pence mint fiatal Ra's al Ghul.
Vajon igazak a pletykák? Valóban láthatjuk őket a filmben? 

2011. dec. 12.

A Prológus teljes hangfelvétele kiszivárgott!

A hang már megvan.Igaz rossz minőség,de itt van! Íme


A Sötét Lovag: Felemelkedés - Látványos minimal poszter.

A Teaser Trailer Zenéje

Ahogy hallgattam a Sötét Lovag Soundtrackjét egy igen érdekes kis számot véltem felfedezni.A Címe: Little Push.A Lényeg az,hogy ez tartalmazza a Rises Teaser Trailerének a kezdő és a végző zenéjét,persze csak ha a Chantot kivesszük.Ami a Trailer közepén van,az pedig már biztos,hogy a Felmelkedés Soundtrackjén lehet majd hallható.Addig is, ezt hallgassátok meg!

2011. dec. 11.

A mai naptól kapható az Arkham City Batman Skins pack!

Egy elgondolkodtató rajongói poszter..

Arkham City: Batman: Arkham World

Átadták a Video Game Awardoson Jokernek a legjobb karakternek járó díjat.
Joker köszönetet mond saját magának,majd elővesz egy titokzatos kis füzetet,amelyen az Arkham World Script felirat volt látható,lehajított,majd Joker egy gúnyos vigyort követően azt mondja,hogy SPOILER!
Talán ez lesz a következő Batman játék? sőt biztos,hogy ez lesz.Az Arkham Asylum után is volt egy ilyen videó,pont itt a VGA-n.Emlékeztek? ez volt az Arkham City első Teasere,ígaz akkor még nem Arkham City volt a neve.
Arkham World..Várunk szeretettel.A Nevéből következtetve,csak nehogy valami MMO legyen..
Íme a videó:

2011. dec. 10.

Új Poszter! Eszméletlen! High-Res

Katt a képre a hatalmas méretért!

Elhunyt Joker alkotója.

Meghalt Jerry Robinson, Joker kitalálója.
A DC Comicsnál nagy szerepet töltött be,így fájó a távozása.December 8-án halt meg 89 évesen.
Segített Bob Kane-nek többek között,Alfredet,Kétarcos és Robint is megalkotni.Egy pótolhatatlan embert vesztettünk el ezen a héten.
Nyugodjon Békében!

Új DC Comics játék!

A Rocksteady beégette magát a köztudatba az Batman szériájukkal
Most a Warner Bros. Monreáli kiadója megerősítette az információt,miszerint hamarosan egy új DC Comics játék fog érkezni.
Szerintük a Rocksteady egy új szintre emelte a szuperhősös játékokat,így a közönség egy újabb szuperhősös játékért kiált.Paul Dini régebben nyilatkozta,hogy szívesen megírná egy Superman Videojáték történetét.
Talán a Warner enged ennek a kijelentésnek? Az új játékot 2013-ra várhatnánk,hiszen ennek az évnek az elején érkezik a legújabb Superman film,ami előreláthatólag hatalmas siker lesz.Talán a Warner egy Superman évet akar? vagy esetleg egy Justice League játékot? sajnos még semmit nem tudni,mint ahogy az Arkham City folytatásáról sem..

2011. dec. 9.

A Felemelkedés honlapja..

Az Operation Early Bird névre keresztelt CIA dokumentumok alapján létrejött egy oldal,ahol egy visszaszámláló volt.Miután ez eltűnt,megjelent egy térkép azokkal a helyszínekkel bejelölve,ahol a Prológust játszó mozik vannak.

Viszont alul kapunk egy használható mezőt ahová beírhatunk egy koordinátát.Nem kell a vakvilágba kisakkoznunk ,mivel a http://thedarkknightrises.com-on egy női hang diktál nekünk számokat.Igen ám,de itt jön a nagy csavar.A Hangot lementettem 20 perc és 4 másodperc a felvétel.Ezalatt rengeteg számot elmondanak plusz valamelyik számot nem is érteni rendesen
Ha gondoljátok próbáljátok megfejteni.Az a pletyka kering,hogy a megfejtőnek nem kisebb a jutalma,minthogy megnézheti a prológust ott a weboldalon.Szóval hajrá!

Batman: Arkham City Lockdown Teszt

Írtam egy tesztet Arkham City Lockdown-ról.Egy iPhone-os oldalra is kikerült,de mivel én írtam és Batman-es,ezért ide is jönni fog!


Az alapjátékról annyit dióhéjban, hogy a 2009-ben kiadott Batman: Arkham Asylum folytatása, ami idén debütált, október 21-én XBOX 360 és PS3 konzolokra, Batman: Arkham City néven.
iOS-re már kijött azóta egy alkalmazás az AC-ről, igaz ez egy sima térkép app, amivel könnyen megtalálhatjuk Rébusz feladványait, erről írtam is, mint ahogy az iOS-re fellelhető Batman játékokról is.
Az AC Konzolokon és PC-n nagy siker lett, sok helyen év játéka jelölést is kapott, ezért a Warner úgy látta, hogy jobb, ha ha késztenek egy játékot is belőle, mondván, szedjünk ki mégtöbb pénzt a rajongóktól. Ehhez a procedúrához magát a Netherealm stúdiót kérte fel, akik szép csöndben elkészítették a játékot és ez lett az Arkham City Lockdown.
A grafika, akárcsak a nagytestvéren, ez is Unreal 3 Engine-re épül, így már alapból szép grafikát kapunk,ám itt jön egy nagy csavar, ami engem rögtön megfogott.
A karakterek modelleit egyszerűen nem újraírták, nem csináltak másik Harvey Dentet és Batmant.
Fogták az Original Arkham City-t, majd abból kivették a karaktermodelleket és a textúrákat, sőt még a mozgásokat is. Mivel a Unreal Engine ez is, meg az is, így csak pár dolgot kellet lebutítani, textúrákat kisebbre venni és meg is volnánk. Ez először történik meg iOS-en és nagyon jó húzás volt.
A játékmenet végtelenül egyszerű. Az ellenfelek támadnak, mi elhajolunk, aztán ütünk, hasonlóan az Infinty Blade-hez, ám itt nagyon látványos "kivégzések" is vannak.
Batman fejlődik, pontokat kap, amiből fejleszthetjük a támadásait vagy a Batkütyüjeit.
Van füstgránát, denevéreket szórhatunk az ellenfelekre, sőt még egy sokkoló "kesztyű" is felszerelésünk részét képezi.Adott egy térkép és négy főboss: Kétarc, Solomon Grundy, Deathstroke és Joker.
Hogy a főellenfélig eljussunk, ahhoz minimum két küldetést meg kell csinálnunk a területükön.
A Bossfight-ok kiválóak. Van, hogy a Batarangot kell eldobnunk, ekkor a giroszkópot kell használni az irányítására, de van, hogy szaladnunk kell az ötször akkora Solomon Grundy elől. Itt is "végtelenségig" játszhatunk, Joker legyőzése után ugyanúgy vihetjük tovább, nincsen semmi történeti csavar benne, mint az Infinity Blade-ben.

Most jöjjenek a piszkos anyagiak. Ha nincs energiánk és erőnk megvárni, míg Batman szépen lassan felfejlődik, vehetünk pontokat igazi pénzért. Ugyan elsőre ez szemétségnek tűnhet, ám az ára eléggé "barátságos" ezeknek a képességeknek.
Mielőtt elkezdenétek szidni a játékot, összehasonlításképpen mondom, hogy itt 120.000 Wayne pontért ilyen 11 dollárt kell fizetni, ami arra elég, hogy Batmant akár a nulláról teljesen feltápoljuk.
Az Infinty Blade-ben közel 35 dollárért kapunk 2.500.00 pontot, ami arra elég, hogy megvegyük a végtelen pengét, meg pár pajzsot és amint ezeket amint kitoljuk szinte hasznavehetetlenné is válnak, ugyanis nem kapunk értük fejlődési pontot. Igaz, az Infinity sokkal hoszabb szórakozást ígér.
Kedvenc Batmanünk 3 különböző ruhával rendelkezik:

The Animated Batman (Ment nálunk régen, az alap Batman rajzfilm)

The Dark Knight Returns

Batman Beyond (Ez is ment itthon, Batman of The Future néven)

Mindhárom kosztümnek 0,79 az ára külön-külön. Persze nem muszáj megvenni, de ha az összes Achievementet meg akarjuk szerezni, akkor ez elengedhetetlen.
Apropó, kapunk 24 achievementet és van Game Center támogatása a játéknak.
Végszó:

Nagyon korrekt játék lett, a grafika észbontó, a karakterek átemelésével pedig egy újabb mérföldkövet értünk el. Nem vagyok elfogult, lehetett volna jobb is. Ha az összes achievementet kitoljuk, utána már nem találunk kihívást a játékban.

A zene tökéletes. Itt sem komponáltak valami gagyit, ugyanis akárcsak a nagytestvér esetében, itt is Nick Arundel zenél, gyakorlatilag az AC-ből lett átemelve az egész

Negatívum a már említett kosztümök ára, mely indokolatlanul magas, alapból is beletehették volna. Nekem 19 euróba van a játék, mert meg akarom szerezni az összes Achievementet. Lehet mérlegelni, hogy kinek éri ez meg a Warneren kívül.

Még egy infó, az Update-ről annyit, hogy a következő frissítésben Macskanő is szerepelni fog. Ezt könnyen le lehet szűrni,mivel megtaláltam Poison Ivy és Harley Quinn karakterlapját a játékban, Coming Soon felirattal. Mivel Batman soha nem üti meg Harley-t (néha eldobja,de az más tészta xD)
Ivy pedig nem hiszem, hogy a baromi látványos növényeivel támadna ebben a játékban így csak Macskanő jöhet szóba.
Ekkor új értelmet nyerhet a játék, de kérdés, hogy meddig? Csak Batman és szuperhős rajongóknak ajánlom, a többiek nem fogják túlzottan élvezni.

Csak a 2009 után kiadott Apple készülékeken fut és innen tölthetitek 4.99 euróért.

Dr.Pavel ismét támad..

Ez lesz az a szerkezet amit mi "földrengésgépnek" hívtunk..

Újabb vélemény a prológusról:

Ebből a legfontosabb nekünk,hogy a Prológus végén egy ének hallható..Deh-Shay! Bah-Sah-Rah!
Ekkor egy montázs látható,ahol a város romokban.Eztán Bane eldob egy törött,szakadt Batman maszkot..
Íme a prológus teljes jellemzése ANGOLUL:
WB logo
Ice. Cold. Crystalized imagery and a very familiar logo of a Bat.
Jim Gordon at Harvey Dents funeral gives a eulogy, a few words about
inspiring others…
CUT—
An unnamed mountainous region.
A jeep rides along the landscape. Hooded men in the back of a jeep are
driven to a small plane… the jeep is met by an armed CIA agent who
takes into custody a political VIP, who is traveling with these hooded
men… or is he? The CIA Douche learns that one of the hooded men is
BANE?!
The hooded men, along with the political VIP are loaded onto the plane.
The plane takes to the air as the CIA douchebag interrogates those
taken on board. One of the hooded men is dangled outside the plane and
questioned/threatened and when the CIA agent doesn’t get what he
wants, he fires his weapon (next to the hooded man’s ear, he is not
killed) and then begins to question the other hooded man. That hooded
man is unmasked and revealed to be… Bane!
CIA DOUCHE: Was it your plan all along to be captured?
Suddenly, a much larger plane overtakes the smaller plane occupied by
CIA Douche, Bane and hostages. Operatives from the larger plane
descend onto the smaller one–
Bane in all his Ventilator glory is revealed….CIA DOUCHE: If I take
this off, will you die?BANE: No. But I will be in a lot of pain.
BAM!
Operatives from the larger plane fire upon the interior of the plane
interrupting the interrogation.
The larger plane has ahold of the smaller one as it pulls it by wires
throwing all the passengers downward in a disorienting fashion.
After quickly overtaking the plane, Bane’s operatives bring in a man
with inside a body bag. This man is dead or looks barely alive. Bane
then takes the VIP political prisoner and inserts a tube and transfers
blood from the body bag man. (It’s confusing as to why this is
important.)
AND THEN… in a scene that no words will be able to do justice, a
hole is cut from the smaller plane and a wire takes Bane and the VIP
politico through the rear of the plane as the smaller plane is ripped
apart and is destroyed while members of Bane’s team sacrifice their
lives going down with the small plane. (Again, it should be stressed,
this description pales to what you will actually see, it’s a true
spectacle.)
The chant can be heard at the end… Deh-Shay! Bah-Sah-Ra!
The scene is followed by a montage that includes many images we’ve
seen, the most striking includes the Bat-copter chasing down fatigued
Batmobiles down the streets of Gotham, and a final shocking image of
Bane tossing away a shattered and torn Batman mask into rubble…
The only complaint about the 7 minute prologue was echoed by all in
attendace: Bane’s dialog is very difficult to understand. Imagine
Darth Vader with a very thick accent. Hopefully this will be fixed in
the final film.
Overall this opening scene is confusing, epic, and will leave
audiences speechless. All in a good way.

Prológus infók és itthon csúszik a film..(Forrás: hír24.hu)


A hónap második felében a Mission: Impossible – Fantom protokoll egyes vetítéseihez kapcsolva a nagyközönség előtt is debütáló kisfilmről az újságírók részletes beszámolót nem közölhetnek, így a kritikákból csak annyit lehet megtudni, hogy túlnyomórészt egy repülőgépen játszódik, és a középpontjában a film főgonosza, Bane áll. Őt az utolsó percekre begyorsuló képsorokon néhány pillanatig Batman szétszakadt maszkjával a kezében is lehet látni, amit a MovieWeb kritikusa „rendkívül erőteljes” momentumként jellemzett.
A média képviselői nagyrészt elismerően, sőt többen kifejezetten lelkesen nyilatkoztak az előzetesről, az Empire magazin munkatársa például azt írta: „Az ember leginkább azt érzi a kisfilm után, hogy még többet akar látni, mégpedig azonnal”. Többen kiemelték, hogy tónusukban a képsorok különböznek a hatalmas sikert aratott A sötét lovagtól, és némi James Bond-hatás is érezhető rajtuk, valamint a rendező, Christopher Nolan másik filmjére, az Eredetre is emlékeztetnek. Sok dicséretet kapott az akció ritmusa és a feszült hangulat is, ugyanakkor van egy visszatérő negatívum is a kritikákban: az amerikai újságírók szerint a hang minősége gyenge, Bane mondatainak nagy része pedig egyszerűen nem érthető.
Ennek egyik oka az, hogy a figura hangját torzítja légzőmaszkja, a másik pedig az, hogy megformálója, Tom Hardy erős brit akcentussal beszél. Christopher Nolan az ezzel kapcsolatos kérdésekre érdekes módon azt válaszolta, hogy bár a hangot még javítani fogják, Bane részben szándékosan nem érthető, mert ez is hozzátartozik a karakteréhez. A rendező azt is hozzátette: számára a kép minden dialógusnál fontosabb, máskülönben a filmjeit akár rádiójátékokként is lehetne kezelni.

Csúszik a film!
A sötét lovag – felemelkedés hazai bemutatójának időpontja 2012. július 26.