2012. jan. 12.

Bane hangja..

Mindannyian tudjuk,hogy rengetegen megszólták Bane hangját a prológus után,mert ugyebár nem értettek belőle szinte semmit.Nolan erre azt válaszolta,hogy ez nem egy rádiójáték hanem egy film.A kép sokkal fontosabb a hangnál de majd javítanak rajta. Ha nagyon burkoltan is de beintett nekik egy nagyot.
Ezután nem volt megállás.Pár ember animációs és élőszereplős videókat csinált,hogy kigúnyolják Bane hangját.Nem annyira régen pedig felmerült egy pletyka miszerint kicserélték a hangsávot az IMAX verziós prológus alatt,amit a Warner megcáfolt.Ezt  idáig mindenki tudja ám most jön Bane hangjának sorsa:

A holnap megjelenő Entertainment Weekly magazinnak azt nyilatkozta Christopher Nolan, hogy Bane hangján az ég világon semmit nem fognak változtatni!

"-Bane egy nagyon komplex,érdekes karakter.Az emberek többsége nem a hangjára fog majd fókuszálni és megnézik a filmet, akkor elégedettek lesznek a vele."

Úgy gondolom, hogy jól döntött Nolan. Pár süket fikázó miatt nehogy már odavesszen a karakter varázsa.Nolan jól tudja mit csinál és rajongók 99%-a jól értette Bane-t a prológusban és a második trailerben is.Inkább mossák ki a fülüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése