2012. jan. 31.

Tom Hardy ismét beszélt a Rises-ról!

Tom Hardy most az új filmjét, a Kémes hármast reklámozza, de ez az jelenti, hogy valószínűleg sok kérdést fognak feltenni neki a Dark Knight Rises-ról az elkövetkező hetekben. A The Press Association elkapta Hardy-t a Nagy-Britanniai Kémes hármas premieren előző este és kérdésekkel bombázták Bane maszkjával kapcsolatban.
Tom ezeket mondta:
"Bane maszkja nagyon szoros, de hozzászoktam, szerintem mindenhez hozzá lehet szokni egy idő után." A színész úgy jellemezte a karaktert mint "brutális" és "bivaly erejű", de számára nem okoz gondot elválasztani magát a filmbeli szerepétől. "Nem estem egy sötét verembe egyáltalán. Sok olyan sötét karakter van akiktől könnyű tartani a távolságot, ez valami ami könnyű számomra.""

Saját véleményem: Valószínűleg Heath Ledger miatt került szóba a karaktertől való elválasztódás kérdése és a lelki állapot. Az hogy Tom Hardy sok esetben könnyűnek nevezi a szeparálódást azzal nem Heath-t becsmérli, hiszen amíg Bane egy a testi erejével mindent elsöprő gonosztevő, addig Joker a lelke mélyéig romlott és őrült karakter. Habár csak olvastam ezt a rövid interjút mégis úgy érzem, hogy elismeréssel tekint az előző Batman film rosszfiújára. (nevezzetek szentimentálisnak)
GóczaG

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése