2012. jan. 4.

Új hanganyag a prológushoz

A Warner Brothers új hanganyagot szolgáltat a Dark Knight Risesprológusához. Bane-t már könnyebb megérteni!

Amikor a Dark Knight Rises prológusa a mozikba érkezett, múlt hónapban, két általános reakció volt~ „Ez KIRÁLY volt!” és „Én nem értettem amit Bane mondott!”.

Nem lehetett olyan elemzést találni, amiben ne említették volna, hogy milyen nehéz megérteni amit Bane mond. Ez egy komoly ügy volt de nem kell júliusig várnunk, hogy kiderüljön Christopher Nolan tesz-e valamit Bane érthetőségének érdekében. Egy forrás szerint, aki közel áll Colliderhez, a Warner Bros. körbeküldött egy új audió mixet, a Dark Knight Rises prológusához, az IMAX moziknak. Itt van, amit a forrás mondott:

„Egy barátom, aki egy IMAX moziban vetítő, mondta, hogy új hanganyagot kaptak a Dark Knight Rises prológusához. A fantasztikus dolog benne, hogy tisztábbak lettek a dialógusok. Ezen túl lehalkították a háttérzajokat (repülőgép motorja stb.) és így Bane szövege sokkal tisztább és érthetőbb lett. A Ghost Protocol vége után megkérdezte a mozizókat értették-e amit Bane mondott, és a nézőknek semmi problémája nem volt Bane megértésével és nagyon várják a filmet.”

Erre volt szüksége az embereknek! Bane remekül hangzik, de a jelenet egy zajos repülőgépen játszódik és Hans Zimmer zenéje szól a háttérben! Collider forrásánakinformációi szerint a háttérzaj lejjebb lett véve úgy 50%-kal, ami hallhatóbbá teszi Bane szövegét.

A levél, amit az IMAX mozik kaptak:

„Kedves IMAX Gépészek,

Kérem, használják az új DTAC hanganyagot a Dark KnightRises prológusához, ami a Mission: Impossible 4-hez van csatolva.

A Dark Knight Rises prológusának legjobb minőségben történő vetítéséhez készítettünk egy DTAC lemezt ami tartalmazza a prológus és a Mission Impossible 4 hanganyagát.”

 Gócza G

A fordításért köszönet Gergőnek!Én annyit hozzáfűznék még ehhez a történethez,hogy időközben a Warner küldött egy üzenetet,hogy nem létezik másik hanganyag,vagyis pletyka ez az egész.
Szerintem csak fület mostak a nézők azért hallották Bane-t

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése