2012. jan. 24.

Van remény a negyedik részre?

Christian Bale már elég sokat mondta,hogy neki ez lesz az utolsó Batman film.
Nemrég az Empire-nek elárulta hogyha Nolan odaállna a negyedik rész forgatókönyvével, akkor ő nem mondana nemet.Bale hangsúlyozza,hogy ő mindig is három részről tudott de lehetséges, hogy téved.
Szerintem a Warner minden követ megmozgat majd a következő részért,mivel biztos,hogy a Rises lesz 2012 legnagyobb bevételét hozó filmje.
Egy biztos: Nolan elég nagy lépést tett azért,hogy ne legyen negyedik rész. Nyolc évet ugrottak az időben előre.Ha lenne negyedik rész,akkor egy öregebb Bruce Wayne-t kellene bemutatni,ami már nem lenne annyira érdekes.
Amit még valószínűnek tartok,hogy készülhet egy film ami ezt a nyolcéves űrt tölti majd be.Ez pedig biztos,hogy jól megkavarna mindent.Ha Nolan csinál folytatást akkor csinál,ha nem akkor nem.Remélem a Warner nem erőlteti mert abból jó nem sülhet ki.
Ti mit gondoltok? 

5 megjegyzés:

 1. Szerintem ez azon is múlik hogy Nolan milyen szerződést kötött a Warnerrel...én nagyon örülnék. ha még készülne pár rész,de mondjuk egy Justice League film is jó lenne.

  VálaszTörlés
 2. Viszont ahhoz egy új Batman is kellene,mert Nolané sehogy sem illene bele :/

  VálaszTörlés
 3. Nem is tudom...ha a képregények alapján nézzük, akkor Batman vagy valami speciális szérumot szed, vagy nagyon lassan öregszik...de a lényegre térek..Nolan vagy a kiesett 8 évből csinálna valamit...vagy..nem tudom hogy oldja meg, ezt az eltöröm a gerinced és felgyógyulsz eseményt...bevallom, én ennek fantasztikus 3. résznek is örülök...
  Az Igazság liga film..hát vagy a világot alakítják át vagy Nolan "földhözragadt Batmanjét. kérdés, hogy melyik lenne jobb?
  Mert valljuk Nolan Batmanjét, megszerettük...kérdés.. hogy a Warner mer-e kockáztatni egy akkora költségvetést

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom.. Nolan univerzumához nem illene egy Zöld Lámpás vagy egy Marsbéli Fejvadász.Zöld Íjjász még csak-csak de ezzel be is zárulna az Igazság Ligája.
   Nem lenne jó keresztezni ezt a Batmant.Az Igazság Ligájába Batman a liga esze,itt Nolan Batmanjébe pedig Lucius Fox.Nem azt mondom,hogy hülye,de sokszor kéri Lucius segítségét.Így értelmetlen lenne az igazság ligája :/
   Persze hozzáteszem,hogy szerintem :)

   Törlés
 4. Szerintem ebből a Batmanból elég 3 rész. Nagyon jól ki lett találva meg minden csak az baj, hogy túl reális és tényleg nem illene az Igazság Ligájába.

  VálaszTörlés