2012. febr. 11.

Két új kisfilm a Justice League: Doomból.


Február 28-án debütál a Justice League: Doom (idehaza Igazság Ligája: Végzet) Blu-ray és DVD lemezen. Az amerikai szinkronhangok között olyan nagy nevű színészeket köszönthetünk mint például: 
  • Nathan Fillion / Hal Jordan - (Castle TV sorozat)
  • Grey DeLisle / Királynő - (Arkham City-s Macskanő)
  •  Kevin Conroy / Batman - (Számos rajzfilmben és többek között az Arkham City és Arkham Asylum-ban is feltűnt)
  •  Michael Rosenbaum / Flast - (Lex Luthor-Smallville)
És végül de nem utolsó sorban visszatér 
  • Tom Daly / Superman - (Rengeteg rajzfilmben szinkronizálta Supermant)
Nemrég két új klip érkezett a rajzfilmből. Érdemes lesz Február végén betámadni a nagyáruházak DVD részlegeit.Ha már Superman, akkor térjünk ki arra is, hogy a DC Comics folytatni szeretné a Smallvillet, méghozzá a 11. szezonnal. Sajnos nem TV sorozatként, hanem képregény formában. A történet a finálé után hat hónappal játszódik. Reméljük idővel Batman is fel fog tűnni a sorozatban.


Viszont, ha nem bírjátok Február 28-ig Batman nélkül, akkor ajánlom, hogy szerezzétek be a Batman: A kezdet Kezdetét. Egy minőségi rajzfilmet köszönhetünk a DC Animatednek. Méltó adaptálása az 1987-ben megjelent Frank Miller Batman: Az első évének. A lemezen számos extra és többek között, egy több mint öt perces Macskanő kisfilm is helyet kapott. Ha kíváncsivá tettelek titeket, akkor olvassátok el Gobiakos értékelőjét a képregényfilmek.hu-n. Ebből idézek most pár sort.

"Frank Miller egy zseni. Aki ezzel a ténnyel vitába mer szállni, az nagy valószínűséggel egy seregnyi képregényrajongó haragját zúdítja saját magára. A fent említett író, rajzoló, művész és rendező az Amerikai Egyesült Államok egyik legmeghatározóbb képregényes alakja. Miller a három képregénykiadó-óriás mindegyikét megjárta már; dolgozott a Marvel-, a Dark Horse és a DC Comics-nak egyaránt. Olyan nagyszabású dolgokat tett le a szuperhős-világ képzeletbeli asztalára, mint például Daredevil karakterének teljes megreformálása, Elektra Natchios karaktere, ő a Sin City történetek kitalálója és megalkotója valamint A Sötét Lovag visszatér és a Batman: Az első év megalkotója."Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése