2012. ápr. 6.

Egy 2011-es Mokka felvétel!

Ez a szenny egy szeptemberi Mokkás interjú, amiben megmutatják, hogy van Puzsérnél lejjebb. Én ezt még most látom először és meglepetésként ért az egész. Nicole Kidman állítólag volt Macskanő és az a vicc, hogy a Sötét Lovag 1 "millió" dollárral rekordot döntött, de közben 250 millát adnak Nolannek... Ebből következik az, hogy 249 milliót tisztán bukik a Warner nem? vagy mi a fene van? Sajnos ez a szakértő sem tudja, hogy mi a francokat beszél. Minek ültetnek ide ilyet? Ahhoz képest, hogy Kárász Róbert itt izgalmasnak nevezte mindkét részt, a mai interjúba azt mondta, hogy neki a második rész nem tetszett. Igen, ma is volt egy interjú a Mokkában. Amint feltölti a TV2 már posztolom is ki, addig pedig itt van ez. 
Jó idegeskedést kívánok hozzá :D

3 megjegyzés:

 1. Ez már több mint szánalmas.
  "Krisztián Bél"

  VálaszTörlés
 2. Ez jó :)))
  Az IMAX nem egyenlő a 3d-vel. Nolan eleve utálja a 3d-s filmeket. Az IMAX nem kockalakú, szélesvásznú ugyanúgy mint bármelyik 35mm-es film,csak más a képaránya. Emellett pedig órási a felbontása, ebben különbözik a hagyományos filmtől. (És ahogy a Sötét Lovag esetében is, nem az egészet forgatják IMAX-ban, csak bizonyos részeit)

  És hát igen...Nicole Kidman mint macskanő...vagyunk jópáran rajongók de valahogy szerintem egyikünknek sem rémlik a dolog :)))) És Ő egy filmekkel foglalkozó magazin főszerkesztője???? Széééép :)))

  VálaszTörlés
 3. Január óta szerencsére már nem ő a VOX főszerkesztője... :)

  VálaszTörlés