2012. ápr. 19.

Hamarosan harmadik trailer!

Danny Allen, azt tweetelte, hogy a The Dark Knight Rises harmadik trailere már itt van a nyakunkon. Május 10-én érkezik is a Dark Shadows, szóval biztos, hogy hamarosan itt az előzetes.
Ami még fontos, hogy 1-2 oldal elkezdet olyan pletykát gyártani, miszerint a harmadik előzetes a Bosszúállók előtt lesz.

4 megjegyzés:

 1. Pedig simán elképzelhető, hogy a Bosszúállók előtt lesz az előzetes! A célközönség is nagyjából azonos, meg nem hinném, hogy a Dark Shadows nézettsége akár kicsit is megközelítené a Bosszúállókét! A Sötét lovag előzetese is a Vasember előtt volt, ha jól emlékszem.
  Két dolog szól mellette: A DS is Warner film, valamit Tim Burton személye!
  Igazából ne is számít, mert csak 1 hét lesz a 2 film között, legalábbis Amerikában.

  VálaszTörlés
 2. Hát én nem hiszem. Méghozzá azért nem, mert minden film előtt megvan adva, hogy milyen előzeteseket nyomatnak. Ezeknek a 90%-át az aktuális filmet játszó stúdió határozza meg. Ha lesz is előzetes, az is max a pókember, mert marvel, igaz, hogy a Sony kezében van maga a film.
  A Halhatatlanok előtt pár "Relativity Media" film trailere volt és a WB-s filmek előbb is WB-s filmek vannak túlnyomórészt.

  Szóval a Marvelnek nem érné meg ezt megengedni.

  VálaszTörlés
 3. Azt el is felejtettem, Hogy a Warner a jövő héten népszerűsíti a Sötét lovagot a CinemaCon rendezvényen. Szóval könnyen lehet, hogy ott már bemutatásra is kerül az előzetes a szerencséseknek!
  Egyébként a Sötét Lovag premierje is a Vasember előtt volt, ami szintén Marvel film! Szerintem is logikusabb lenne a Bosszúállók előtt leadni a fent említett okokból.
  De ahogy mondtam, az az egy hét ami a két film között van az nem valami sok! Mondjuk nekünk csak a premier utáni hétfőn lesz elérhető!

  VálaszTörlés
 4. http://batman-news.com/2012/04/19/the-dark-knight-rises-trailer-3-is-complete-coming-soon-to-a-theater-near-you/

  VálaszTörlés