2012. ápr. 21.

Hivatalosan megerősítve: Harmadik előzetes Május 4-én!

 A Warner az információs oldalán erősítette meg, hogy a Bosszúállók előtt érkezik a Felemelkedés harmadik előzetese.

8 megjegyzés:

 1. Úgy néz ki, hogy mégis nekem lett igazam!
  Azért nem kellett volna törölni azt a megjegyzést utólag az előző hírből, ami szerint felejtsük el, hogy a Bosszúállók előtt lesz a trailer!

  VálaszTörlés
 2. Ja. Amúgy az egészet átfogalmaztam még tegnap este, mert értelmetlen volt. Ott vannak a kommentek, szóval ha neked van igazad akkor neked van én nem bújok el. Ott tisztán látszik. Legalább előbb megkapjuk az előzetest. Ami mindenképpen jobb annál, mint amit én mondtam.

  VálaszTörlés
 3. Bocs, nem sértésnek szántam! Én csak azért írtam a Bosszúállókat, mert ez volt a leglogikusabb lépés mindkét film szempontjából.

  VálaszTörlés
 4. Ugyan, nem sértődtem meg :D
  Nem gondoltam volna, hogy a Warner benyomhatja a saját filmjének az előzetesét a másik nagy rivális szuperhősös film elé, ami mellesleg nem is az ő munkájuk. Hát tévedtem :D Remélem 6-7 felé már HD-ben is megkapjuk és nem kell sokáig azt a rossz mozis felvételt majd nézni.

  VálaszTörlés
 5. Ha megtartják a szokásaikat, akkor 7-én lesz elérhető online az előzetes az Apple Movie Trailers oldalán!

  VálaszTörlés
 6. A magyar premierről van már valami hír? Az Imdb szerint még mindig július 19., de sok helyen július 26-át olvastam a hazai bemutatóra! A port.hu olaldról meg már le is vették a hivatalos dátumot egy pár hónapja!

  VálaszTörlés
 7. Nem tudom sajnos. A 19-e is nem nagyon valószínű, mert a Warner utál minket. Egy hét késés szerintem pont belefér, szóval 26-a lehet az igazi.

  VálaszTörlés
 8. azért kíváncsi leszek, hogy mit fognak összehozni! Egy majdnem teljesen kész filmből remélem, hogy egy elég ütős előzetest dobnak össze. Ha jól olvastam, akkor több mint 60 perc IMAX lesz a filmből?
  Már csak annyi kellene, hogy most leadják a digitális IMAX mozikban is, és legalább legyen napi 1 előadás eredeti nyelven!

  VálaszTörlés