2012. ápr. 4.

Vox Mozimagazin! - Sötét Lovag Felemelkedés és Christian Bale interjú!

A Mai nap már reggel korán betámadtam az újságárust, mivel megjelent a VOX áprilisi száma!
 Egy-két érdekesség található a filmről (sokat ellőttünk már az oldalon ebből) és egy Berlini exkluzív interjú Christian Bale-lel. A kérdező Csákvári Géza!

Számos színész eljátszotta előtted Batmant. Hogy érzed: sikerült hozzátenni valamit a figurához?

Christian Bale: "Talán igen. A korábbi adaptációk tulajdonképpen távolságtartóak voltak a figurával kapcsolatban, mivel elsősorban a jó oldalát emelték ki. Christopher Nolan annyiban hűebb az alapanyaghoz, hogy nem volt rest elmélyülni Bruce Wayne sötét és démoni részében. Amire koncentráltunk, az a pont az antihős: Bruce nem akar többé Batman lenni, de rákényszerül. Ezek a külső körülmények. Én megpróbáltam azt a belsőzavart megérteni és kivetíteni, hogy retteg attól, hogy a ,,denevér" egyszer csak teljesen átveszi a teste és az elméje felett a kontrollt, ugyanakkor teljesen elszakadni sem tud tőle. A következő filmben ezt a feszültséget a végletekig fokozzuk, de többet nem árulhatok el."

Az interjú folytatódik a magazinban!

A magazin ára 777 forint. Ezért a pénzért Voxtól megszokott kiváló minőségű papírra nyomott magazint kapunk, ami telis-tele van mozis hírekkel. Ha szereted a Sötét Lovagot akkor mindenképpen vedd meg.


A betűket direkt homályosítottam el és a közeljövőben sem szeretném kirakni az oldalra.

Az oldalt pedig nem adom át senkinek. Pusztán Április tréfa volt az egész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése