2012. máj. 13.

Képregényelemzés - Batman #009

Nos, ez egy elég rövidke kis képregényelemzés lesz. Ez a szám ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt: Bruce-t az otthonában támadják a baglyok, de ő egy robot Batman jelmezzel harcol ellenük.

A képregényben Bruce kitér arra, hogy ezt az öltözetet azért építette, hogy ha egyszer idegenek támadják meg a földet, akkor tudjon mivel válaszolni nekik. Sokkolja az a hír, hogy neki itt a saját otthonában kell használnia és mint kiderül talán ez az öltözet is kevés ellenük.

Bruce hiába használja a ruha fagyasztó fegyverzetét, semmit nem ér a sok bagoly ellen, akik leterítik  majd a földön csapkodnák tovább...

De csak tovább, mert felülről érkeznek a denevérek és Alfred beindítja a T-Rex-et, majd eltapossa a maradék Baglyot. Páran elvesztik az eszméletüket, de egyvalaki megpróbál elmenekülni. Ez nem igazán jön össze neki, mivel Batman elkapja.

Batman bepattan a Batmobilba majd megkeresi Lincoln March-t, akit a Baglyok már átszúrtak. Batman elkésett. Még van benne annyi lélekjelenlét, hogy elmondja,  van egy üzenete és szeretné ha odaadna egy cetlit Bruce Wayne-nek. March meghal, Batman pedig megnézi a cetlit. Mi nem látjuk, hogy mi van ráírva, Batman pedig vissza akar csapni a Baglyoknak, méghozzá hazai pályán.

Folytatás Júniusban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése