2012. jún. 30.

Lego Batman 2 DC Super Heroes - Tippek, trükkök, érdekességek!

Aki nem a strandon van, az gondolom a LEGO Batman 2-t tolja ezerrel. Azért gondoltam erre, ugyanis ez az egyetlen elfogadható indok :))

Na de a lényeg annyi, hogy összegyűjtöttem egy hasznos kis csomagot nektek, hátha könnyebb lesz az út 100%-ig.

 • Amikor legelőször játszunk a játék történet módjával, akkor ne akarjuk megváltani a világot. Ne keressük az érméket és ne gyűjtsünk minikiteket, hiszen úgy is vissza kell majd térnünk ide, nem is beszélve arról, hogy Batman soha az életben nem fog lézerszemet növeszteni, mint ahogy Robin sem fog fekete kockákat lebontani. Szóval szépen lassan, de kell az a free play mód.
 • Nem minden küldetésen találhatóak meg Batman és Robin azon páncéljai amire éppen szükségünk van, ezért fontos, hogy csak akkor vigyük a játékot free play módban, ha már az összes karakter megvan.*
 • *Ha már az összes karakter a miénk, akkor a páncélok erejét próbáljuk meg velük pótolni. Fekete Kanári és Man-Bat hangja kiválóan repeszti az üveget, Mr. Fagy teljes mértékben helyettesíti Robin fagyasztó ruháját, Joker be tudja indítani az elektromos dolgokat, Cyborg mágneses hatalommal bír, Aquaman a mérget hatástalanítja a víz erejével, a Pingvin pedig fel tudja robbantani a szürke kockákat.
 • Szabad játékmódban és történet módban is a maximumra kell törekedünk, ha meg akarjuk szerezni azt a 250 aranykockát. A küldetésekben minden civil megmentéséért, szuperhős szintért és 10/ minikit megtalálásáért jár az aranykocka.
  •  Sok épület épület tetején el van dugva aranykocka, ám megszerzésükhöz kellenek a speciális öltözetek, amik jobb esetben lent az utcán vannak. A játék elvárná, hogy leugorjunk, majd a megfelelő páncélban végigmásszunk a házakon egészen a kockáig.
  • Az előző ponthoz:  Miért ugranánk le és ügyetlenkednénk hosszú másodpercekig Batman nehéz páncéljában, ha Supermannel felrepülhetünk és Pingvinnel pedig kirobbanthatjuk a kockát? Nem mindig a fejlesztő által gondolt út a legegyszerűbb, tehát használjuk a józan eszünket.
   •  A térképen használd a "radart". Rengeteg kaput, járművet, arany és piros kockát fedezhetünk fel vele!
   • Supergirl a legdrágább karakter. A feloldásához mind a 250 aranykockára szükségünk lesz.
    • A bónusz karakterek kapukon keresztül érkeznek hozzánk. A kapukat meg kell találni, majd egy bizonyos arany kocka mennyiség után fel tudjuk építeni. Az új karakter ekkorra megérkeznek a kapu elé, akkor pedig megvehetjük őket.
    • Ha pénzszűkében vagyunk, akkor érdemes Zöld Lámpással az utakat járni, hiszen direkt erre a célra vannak elhelyezve a zöld kockák, amiket egyedül csak ő tud felépíteni nekünk. Ha ezeket mozgásra bírtuk, akkor nem marad el a jutalom (költhető pénz) Ja és Co-op játékosok előnyben, ugyanis ketten gyorsabban megy az egész.
    • Van, hogy a térképen látjuk az arany kocka helyzetét ám ezek eltűnnek amikor közel megyünk. Ez azért van mert vagy a vízi vagy légi járművel kell őket megszerezni. Jól nézzünk körbe, hiszen mindig a járművek közelében szoktak lenni ezek az ellenőrző pontok. Hajók esetében bólyák, repülőknél pedig "zöld lézer pontok" 
    Figyeljünk az bónusz főellenfelekre és nemeziseire. Ha Zodot Supermannel, Sinestrot Zöld Lámpással és a Lexbotokat Brainiac-kel győzzük le, akkor achievementeket/trófeákat kapunk.
     • A vidámparkban szinte minden játék kipróbálható, az állatkertben pedig a pingvin kivételével minden állatra felugorhatunk. Minden ilyen mutatványért arany kocka jár.
     •  A piros kockák segítségével különböző power uppokat vehetünk. A leghasznosabb a 10x szorzó és a különböző kocka és minikit keresők.
     A játékban rengeteg karakter kapott helyett. Itt a teljes lista:

     Bruce Wayne/Batman, Tim Drake/Robin, Clark Kent/Superman ,Wonder Woman ,Green Lantern, Cyborg, Flash, Aquaman, Supergirl, Hawkman, Hawkgirl, Martian Manhunter, Black Canary, Batgirl, Huntress, Alfred Pennyworth, James Gordon, Lois Lane, Vicki Vale, The Joker, Lex Luthor, Bane, Catwoman, Harley Quinn, The Riddler, Two-Face, Killer Croc, Poison Ivy, The Penguin, Man-Bat, Clayface, Killer Moth, Mr. Freeze, Scarecrow, Sinestro, Captain Boomerang, Brainiac, General Zod, Lexbot, Police Officer

      Ha már tényleg nem bírjuk idegekkel, akkor itt van pár hasznos kód a játékhoz.

     Extra szívek: 4LGJ7T
     Arany kocka kereső MBXW7V
     Minikit kereső LRJAG8
     "Csapdába esett ember kereső":  RYD3SJ
     Piros kocka kereső: 5KKQ6G
     Kétszeres szorzó: 74EZUT
     Gyors építés: JN2J6V

      Nincsenek megjegyzések:

      Megjegyzés küldése