2012. júl. 24.

A Felemelkedés összbevétele!

Az USA számait már tudjuk, így nézzek, hogy világszinten mennyire rúg a Felemelkedés bevétele.
Mindent összevetve több mint 248.9-milliót hozott és ezzel megdöntötte a legjobb IMAX film hétvégi rekordját, holott a film csak 2D-ben ment. Ez így is sok, pláne ha azt nézzük, hogy a filmet még közel sem vetítik mindenhol.
 

9 megjegyzés:

 1. De durva ez az imax terem,gondolom ez az,de sajnos nálunk biztos nem ennyire komoly.Hát most már tényleg nem tudom hova menjek majd megnézni a filmet.

  VálaszTörlés
 2. Pedig a magyar is van ennyire komoly. Ezek szabvány méretek, szóval a kárpiton kívül más nem nagyon térhet el :)

  VálaszTörlés
 3. Egy kicsivel elmaradt a várttól, gondolom a denveri tragédia miatt. Mindenestre nagyon szép az eredmény egy ilyen hosszúságú filmtől ráadásul 3D-s felár nélkül! Ha jól tudom, akkor még csak most jönnek a nagy európai országok a mi kis hazánkkal együtt!
  Holnap éjfélkor én is ott leszek a MOM Parkban a feliratos verzión! Azért az IMAX-es verziot sem szeretném kihagyni, még a szinkron ellenére sem!

  VálaszTörlés
 4. Szóval ilyen az imax? semmit nem tudok erről a technikáról, ehez tehát nem kell szemüveg mint 3d-hez? mivel az én szemem a 3d-t nem érzékeli :S ezért nem mertem imax-re jegyet venni mert nem értek hozzá.valaki írhatna valamit, akinek van tapasztalata, mert lehet akkor megnézem úgy is

  VálaszTörlés
 5. Az IMAX az nem 3D technológia, hiába hiszik ezt sokan! A kettőnek igazából semmi köze egymáshoz, persze létezik IMAX 3D is!
  Nyugodtan vehetsz belépőt az IMAX előadásra is, mert az is csak a normál 2D verzió csak sokkal jobb minőségben!

  VálaszTörlés
 6. Ajánlom ezt a hírt a figyelmedbe:
  http://batmanhungary.blogspot.hu/2012/07/tdkr-egy-imax-promo.html
  Itt láthatod a 2 közti különbséget! Ehhez a filmhez nem kell külön szemüveget viselned, mint a 3D-hez! Amit igazán te érzékelni fogsz, hogy az IMAX jelentek teljesen kitöltik a vásznat, míg a "normál" jelentek nem! Persze mindez csak akkor igaz, ha az IMAX vetítésre mész el!
  Ezt a filmet mindenképp megéri ott megnézni, ha nem zavar a magyar szinkron!

  VálaszTörlés
 7. Kösz srácok, akkor 2x nézzük :D nem gond a szinkron, az első 2nél is jó volt (bár Sthol-Joker furcsa volt :D)

  VálaszTörlés
 8. Ez a képen látható imax mozi valódi?Úgy értem,hogy itt már szinte fekszenek az emberek?Hol van ilyen imax mozi?

  VálaszTörlés
 9. Dehogy is :) Ez csak egy ilyen furcsán lekapott kép. Rendes mozit. Megvan? Na annak kb a kétszerese az IMAX terem, ahol a vászon is hatalmas, egy 4:3-as akármi. A lényeg az, hogy itt már nem a szemedet, hanem a fejedet kell forgatni a filmhez és külön öröm, hogy nem lóg bele a filmbe egy nálad magasabb személy, ugyanis akkora különbségek vannak az előtted és a hátad mögött ülő ember szintje között. Érdemes kipróbálni ha van rá lehetőséged :)

  VálaszTörlés