2012. júl. 24.

A sötét lovag: Felemelkedés - Megvolt az első hétvége!

A Warner idáig titkolózott, viszont most lerántotta a leplet a Felemelkedés első heti bevételéről.
Összesen 160,887,295-millió dollárt sikerült összehoznia Nolan utolsó filmjének. Noha a film 40 millióval elmarad az év másik nagy riválisa a Bosszúállók mögött, mindenképpen fontos az a tény, hogy a premiert egy nem várt tragédia árnyékolta be, ami nem tudni, hogy mennyire formálta át a hétvégi bevételeket. A múltkori Joss Whedonos megszólalásom után elég szépen savaztatok, de azért arról se feledkezzetek meg, hogy a Bosszúállók öt imádott, külön filmet/ket megélt szereplőt (Vasember, HULK, THOR, Amerika Kapitány) mutatott be, ezzel több rajongót csábított a mozitermekbe míg a Felemelkedés csak egyetlen hősről szólt.
 Na de mindegy is mert filmet nem a haszon után ítéljük meg, nem igaz? Batman harmadik kalandja elég erősen nyitott az IMDb-n a maga 9.2-es pontszámával. Külön öröm, hogy a több mint 104 ezer értékelőnek hála bejuthatott a film a Top 250-be, ahol jelenleg tizedik helyen portyázik, előtte pedig a Sötét Lovag.

Ha rendelkeztek GetGlue regisztrációval, akkor érdemes bejelentkezni a filmre, mert a negyedik hétvégéig minden héten át kaptok egy új matricát (achievement) a filmhez. 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése