2012. júl. 1.

Ajánló a júliusi Voxhoz!

Szuperhős franchise-okat nem szokás befejezni, pláne ha annyi pénzt hoznak, mint a pelyva, de Christopher Nolan nem az az ember, akinek bárki is megmondhatja, hogy mit is kéne tennie. Most például utoljára küldi harcba Batman, így végre kiderül, hogy a fekete lovag tényleg mindig győz, vagy ezúttal kiegyezik egy döntetlenben. 

Részlet Hlavaty Tamás cikkéből
Epilógus
"2012-ben a képregényfilmek viszik a bankot. A Bosszúállók annyi pénzt kaszált, amit Forrest Gump szavaival élve csak egy nagyobb számológéppel lehetne kiszámolni, már a kanyarban van az új Pókember, aminek átütő sikerére azért nem fogadnánk nagy tétben, ellenben Nolan Batman-trilógiájának záródarabjával, ami egyértelműen az év egyik legjobban vár blockbustere. A nyomás különösen nagy, mert mindenki tökéletes trilógiát vár Nolantől, pláne A sötét lovag után, amit sokan minden idők legjobb képregényfilmjének tartanak, szóval olyan magasan van a léc, hogy szinte nem is látni, Heath Ledger Jokere után pedig pláne nem egyszerű olyan gonost szabadítani hősünkre, aki felér elődjéhez. Úgy fest, hogy a legutóbbi eredettel ismét nagyot gurító Nolan talált egy megfelelő elmebeteget Bane személyében, akivel elmondása szerint fizikailag és mentálisan is próbára akarja tenni Batmant. De ne rohanjunk előre, inkább ugorjunk a végére!"

"Minden hír szerint e hónapban végleg befejeződik Nolan és az ő legjobb haverjának közös kalandja. A sötét lovag - Felemelkedés az utolsó Nolan-féle Batman-film lesz, a trilógia kerek egészet ad majd. A finálé minden bizonnyal semmivel sem lesz kevésbé látványos mint az előzmények, sőt. Már csak az a kérdés: mihez kezd majd utána Christopher Nolan a legjobb haverja nélkül?"

Folytatás a júliusi Vox Mozimagazinban, aminek ára 777 forint!

 Az újság digitálisan is vásárolható a dimag oldaláról!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése