2012. júl. 21.

Aurora - Christopher Nolan állást foglalt!

A tegnapi tragédia kapcsán természetesen Christopher Nolan is állást foglalt.
 "Speaking on behalf of the cast and crew of "The Dark Knight Rises", I would like to express our profound sorrow at the senseless tragedy that has befallen the entire Aurora community. I would not presume to know anything about the victims of the shooting but that they were there last night to watch a movie. I believe movies are one of the great American art forms and the shared experience of watching a story unfold on screen is an important and joyful pastime. The movie theatre is my home, and the idea that someone would violate that innocent and hopeful place in such an unbearably savage way is devastating to me. Nothing any of us can say could ever adequately express our feelings for the innocent victims of this appalling crime, but our thoughts are with them and their families."

Röviden annyit jelent, hogy nem tudja szavakba önteni azt, amit most a hozzátartozók éreznek s együtt érez velük. Ezenkívül még arra is kitér, hogy a filmek szerinte az egyik legnagyobb Amerikai művészeti formák, melyek kibontakozása, örömmel tölti el a nézők szívét és az, hogy ez szinte az "otthonában" történt, az leírhatatlan.

-

Kiderült, hogy a tettes, azaz James Holmes egy félénk, visszahúzódó ember volt. Idegtudományi tanulmányokat folytatott, sőt az iskola nyilvántartásában az is szerepel, hogy skizofréniával és depresszióval foglalkozó órákra is járt. Eddig semmilyen ügye nem volt a rendőrséggel.

Erősen megkezdődtek a cikkek, videók, képek alatti részvétnyilvánítások, magyarán ezt már soha nem mossa le magáról a film.
Közben pedig igen jól teljesít a film, hiszen az első napon 80-85 millió dollár közt kaszált. Az egész hétvégére 180 és 250 millió közötti összeget jósolnak, ám ez a 85 millió sem biztos, hiszen a Warner nem cáfolta, de nem is erősítette meg ezt az információt.
 

1 megjegyzés:

  1. A csávóról ránézésre meg sem mondanám, hogy ekkora fasz. Nolan ezzel megint csak nőtt a szemembe...

    VálaszTörlés