2012. júl. 21.

TDKR - Három új TV Spot!

A második reklámban vannak új jelenetek is, egyébként pedig a kritikusok jó mondatait ragadják ki ezek a minielőzetesek.


A YouTube-ot pedig nagyon óvatosan látogassátok, mert mint azt várni lehetett, felkerült a film vége és pár jelenet is.

12 megjegyzés:

 1. Mit kell beirni a youtube-ra,hogy kiadja a film végét

  VálaszTörlés
 2. Sajnos én nem bírtam ki,és megnéztem.Kár volt leírnod hogy fent van youtube-on a film vége.Elképesztő befejezés,még most is a hatása alatt vagyok!Köszönjük Christopher Nolan!Alig várom,hogy a teljes filmet is lássam.

  VálaszTörlés
 3. A végét én is megnéztem.Több jelenetet nem találok a filmből.Azokra,hogy kell rá keresni?

  VálaszTörlés
 4. Beírjátok, hogy: Batman vs Bane. Több jelent nincs. Sajnos én is megnéztem. 4 éve várom a folytatás, ember legyen a talpán aki kibírja :)

  VálaszTörlés
 5. Én már kibírom csütörtökig, pusztuljak el ha nem :D

  VálaszTörlés
 6. Azt azért elárulnátok, hogy hogyan tudtátok megnézni agy több éve várt filmnek csak a végét, aztán beülni a moziba és végignézni az egész filmet? Ezt az 5-6 napot már simán ki lehet bírni, főleg a 4 évhez viszonyítva!

  VálaszTörlés
 7. Teljesen így gondolom én is

  VálaszTörlés
 8. Béla,én sem értem magam(2. hozzászóló),tudom hogy már egy hetet sem kell várni a film érkezéséig,de engem rendkívül felidegesített hogy amerikában már nyomják,egyszerűen nem akartam lemaradni,de így már bánom,mert nem fog akkorát ütni.:(

  VálaszTörlés
 9. Nekem is hasonló érzésem volt mióta megtudtam, hogy nálunk 1 héttel később lesz a premier, és persze kapja be akinek ezt köszönhetjük! Én nem akartam elrontani a film élményét azzal, hogy megnézem a végét, vagy hasonló spoileres híreket olvasok a filmről mint ami ide is fölkerült pár napja! Már több külföldi honlapon is óriási értekezések folynak a film végéről, de most már azt is kibírom csütörtökök hajnalig!
  Még szerencse, hogy sikerült belépőt szereznem a szerda éjféli feliratos verzióra!

  VálaszTörlés
 10. A Batman vs Bane videó biztos, hogy nem a film vége! Csak belenéztem, de ez az a verekedős rész ami az összes előzetesben szerepel! Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a gerinctörés benne lesz-e a filmben.
  Ha más videó nincs fönt, akkor szerencsére még ti sem láttátok a végét!

  VálaszTörlés
 11. Úgy értettem, hogy több jelenet nincs fent YouTube-on. Volt csak törölték. Most ha kiírom azt, hogy írják be angolul, hogy Sötét Lovag Felemelkedés vége, akkor mindenki egyből beírja.
  Amúgy az első perctől tudni lehetett, hogy az a harc nem a film vége.

  VálaszTörlés