2012. szept. 28.

Három ellenfél, akit szíven látnánk a Batman Rebootban!

http://i.newsarama.com/images/10hush.jpg
#3 Hush 

Egy igen érdekes karakter ez a Hush. Thomas Elliot gyermekkori jó cimborája Bruce Wayne-nek, ám a barátság igen hamar utálatba csapott. Az eredetileg sebész Thomas, egy nap lemetszette saját arcát csak azért, hogy puzzle módjára felrakja magának másokét és ezzel a megtévesztésig hasonlítson Bruce Wayne-re. Hatalmas potenciál van benne, ám ezidáig nemigen tudott kilépni a képregényből. Filmben és sorozatban még soha nem volt, talán pont ezért a brutális eredettörténet miatt. Viszont, kapott egy rövid cameót a tavaly októberben megjelent Batman: Arkham City-ben.


#2 Rébusz 

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090721070117/batman/images/c/ce/Riddler_02.jpgEdward Nigma egy igazi lángész. Legalábbis magát annak nevezi. Imádja a rejtvényeket, pont ezért hagy minden bűntett helyén egy jópofa kis feladványt a sötét lovagnak, aki rendre elkapja őt. Joel Schumacher Mindörökké Batmanjében Jim Carrey keltette életre a figurát, az 1960-as Batman szériában pedig kettő rébusz is akadt, név szerint John Astin és Frank Gorshin. Sokáig úgy volt, hogy Nolan trilógiájában is felbukkan, ezért megszámlálni is nehéz hány színész volt pletyka szinten Rébusz. (Johnny Depp, Eddie Murphy, Ewan McGregor) Nemrég még az is kiderült, hogy a stúdió Leonardo DiCapriót szánta a szerepre. (Gondolom a Kapj el ha tudsz című film inspirálhatta őket) Ebből mint tudjuk nem lett semmi. Egy jó rendező kezében, akár Joker szintjére is felléphet.

#1 Joker

Hát igen. A nagybetűs JOKER. Batman nemezise ő. Szerepelt a hatvanas évek Batman sorozatában, Tim Burton filmjében és egy raklapnyi videojátékban. Nélküle lehet egyáltalán trilógiát vagy bármi nemű Batman produkciót készíteni? Nem igen. Ami tény:

Nem szívesen lennék annak a színésznek a helyébe, aki elvállalja ezt a szerepet, lévén a Heath Ledgert övező rajongás és fanatizmus iszonyú nagy nyomást helyezne bárkire. Az első Jokert bemutató kép/videó anyag biztos, hogy kétfelé szakítaná a Batman rajongókat. Ezért az ő szerepeltetése a legrizikósabb, de azt gondolom mindenki belátja, hogy nélküle egyszerűen nem érdemes új Batman trilógiába kezdeni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése