2012. szept. 28.

TDKR - December 4-től Blu-rayen és DVD-n!

"A Blu-Ray combo pack egy halom extrát tartalmaz: Dokumentumfilm a Batmobilról, ahol most először mind az öt Batmobil együtt van. Bepillantást nyerhetünk a sötét lovag készítésébe 17 különálló klippel (The Prologue: High-Altitude Hijackin, Return to the Batcave, Beneath Gotham, The Bat, Batman vs Bane, Armory Accepted, Gameday Destruction, Demolishing a City Street, The Pit, The Chant, The War on Wall Street, Race to the Reactor, The Journey of Bruce Wayne, Gotham's Reckoning, A Girls Gotta Eat, Shadows & Light in Large Format, The End of A Legend)
. A DVD és a Blu-ray is tartalmaz egy közös így készült videót, ami a The Journey of Bruce Wayne nevet viseli majd. Ezenkívül sok-sok előzetes és artwork galéria is megtalálható majd a Blu-rayen."

A végére pedig két kép a Blu-ray limitált verziójáról:2 megjegyzés:

  1. Lehet már tudni azt, hogy a Batman Begins-ből a az eredeti kiadás kerül rá a lemezre, vagy kap egy felújítottat, mint a mozis verzió? Nekem megvolt anno BD-n, de nem nagyon nyerte el a képminőség a tetszésemet!
    Ha marad a régi, akkor megvenném ezt a limitált verziót valamint az első 2 részt tartalmazó díszdobozos kiadványt, ha pedig lesz új verzió, akkor pedig a 3 részes díszdobozt venném gondolkodás nélkül!

    VálaszTörlés
  2. The Dark Knight Trilogy: Ultimate Collector's Edition 2013-ban" Én inkább erre neveznék be, kivéve ha karácsonyra tervezik!
    Viszont ezt a limitált kiadást valószínű, hogy megveszem. Az Alien mellett jól fog mutatni!

    VálaszTörlés