2012. okt. 18.

Justice League: 2015-ben a mozikban!

A Los Angeles Times értesülései  szerint az Igazság Ligája filmet már jövőre elkezdik forgatni és 2015-ben kerül majd a mozikba. Ez nem sok infó, de a Variety pletykáival szemben igen helytálló a Los Angeles Times szava.

Amit biztosan tudunk: 

-Megvan a forgatókönyv, hála Will Beallnek

-Christopher Nolannek semmi köze nem lesz a produkcióhoz.

-Avengers vs Justice League
A DC Comics hatalmas előnnyel indul a Marvellel szemben, hiszen minden DC karakter megfilmesítési joga a Warner Bros kezében összpontosul, míg a Marvel jó pár karaktert kiszórt más stúdióknak, ergo a Liga teljes létszámmal üzemelhet a vásznon kompromisszumok nélkül.

-A Man of Steel lesz az első Warner film ami "kapcsolódni" fog az Igazság Ligájához. (Henry Cavill marad itt is Superman)


4 megjegyzés:

 1. Akkor gondolom lehet találgatni! En konkrétan csak 4 dolgot várok el ettol a projekttol:

  1. Superman (Játsaza Hanry Cavill) Batman (Remek lenne, ha Christian Bale játszaná, de erre szeintem max 0,5% esély van) Wonder Woman (Rá nem tudok kit mondani, csak ne nézzen ki gagyin, kb olyan legyen mint a New 52-ben, akkor nálam már nyert ugye van) Ha ok hárman benne lesznek, a karakterekre gondoltam, akkor nekem a Zold Lámpás, Kyborg, Marsi Fejvadász, Villám és Aquqman fickok bonusz lesz.

  2. Epikus legyen a film - Ez gondolom mindenkinél alap dolog, hogy emlékezetesek legyenek a jelenetek.

  3. Akcio és dráma - Akcioban bovelkedjen és drámábol se nagyon legyen hiány, olyan 75% akcio 25% dráma, a lényeg, hogy jol ossze legyen hangolva a ketto.

  4. Utos ellenfél - Na már most, ellenfélnek, mivel mégiscsak egy csapatrol van szo, akiknek természetfolotti az erejuk és képességeik, a legjobb ellenfél Darkseid lenne a komplett csapatával, a hangsúly persze Darkseidon lenne, o mozgatná a szálakat, majd megutkozne a Ligával persze. Ha más ellenfél lesz, azt se bánom, de én konkrétan ot tudnám elképzelni. Mondjuk felvezetésképp a Man of Steel-ben gondoltam, hogy tunjon fel, de a Bosszúálok végi Thanos (remélem jol írom) feltunése miatt ez szerintem nem fog osszejonni, mivel a Warner Bros gondolom megint csak nem fogja "másolni" a Marvel-t abszolút gonosz feltunésben, habár kitudja!

  Ennyi lenne az én elgondolásom a JL filmmel kapcsolatban, csak talán még annyit, hogy drukkolok a Warner-nak hogy hozza ossze ezt a filmet végre, mert kell egy ellenfél a Marvel-nak és lássuk be, a DC részérol elég gyenge a felhozatal eddig! Nagyon remélem, hogy ez a jovoben megváltozik! ;)

  VálaszTörlés
 2. Nekem is van pár elképzelésem a JL filmről.

  Először: remélem, a Man of steel beváltja majd a hozzá fűzött reményeket; erről talán ennyit tudok mondani.

  Batman: 100%, hogy Nolan trilógiáját reboot-olni fogják; számomra elképzelhető alternatíva Lee Pace (jó színész, de nem éppen mainstream, jó arcjátékkal; 190 cm fölött...). Michael Fassbender kérdéses még (hiszen ő Magneto a Marvel-nél). Armie Hammer-t nem tartanám jó választásnak mindenesetre; Jon Hamm viszont ideális lenne egy középkorú Denevér megformálására. Batman karakterének a JL filmben kellene debütálnia, amiből kinőhetne egy új, szerethető spin-off. Keverném az Arkham játékok hangulatát az 1992-es rajzfilm karakter-kezeléseivel, persze "realisztikus" nézetben.

  Flash: Van ötletem Flash filmre is: Barry Allen: Bradley Cooper. (mindenképpen mainstream színészekkel; ezzel be tudnák csalogatni az embereket a moziba); Neil Patrick Harris: Prof. Zoom. (Most inkább nem írnám ki a személyes elképzeléseimet a továbbiakban.)

  Wonder Woman: Ha nagyon akciódús filmre vágyunk, akkor Gina Carano, volt MMA harcos, aki most debütál (sikerrel) a filmvásznon (Haywire- A bűn hálójában). Persze van hová fejlődnie, de a mély vízben már benne van...
  WW film ötlet: II. Vh. (kissé Am. Kapitányos).

  Green Lantern: Itt két kérdés merül fel: reboot vagy ne? Mint tudjuk, a GL nem hagyott bennünk kellemes emlékeket, viszont 2015 közel van...
  Ryan-t sosem tartottam ideális Hal Jordan-nak; Nathan Fillion (bár ő már kicsit öreg), illetőleg Matt Bomer jöhetne szóba mint jelölt. A GL film azért lenne fontos, mert az Univerzum Őreinek nagyobb szerepet szánnék a jövő DC filmjeiben.

  Martian Manhunter: Ő is debütálhatna a JL-ben mint az USA kormánya által fogva tartott idegen. (Itt lehetne kicsit a Mars bolygó történetét megemlíteni.)

  Gonosz: Először mindenképpen Darkseid-ot kellene előhúzni a kalapból (Föld mint új, meghódításra váró bolygó stb, ami összehozza a világ legnagyobb hőseit...)

  Egyéb szereplők: Lex Luthor, Amanda Waller, USA védelmi miniszter... Kisebb-nagyobb screen-time-al

  Történet: Miért? Miért egyesül a hat (igen, direkt ez a hat, később, ha siker lenne, bővülne a franchise-al együtt), ki hívja össze, hogyan alakulnak csapattá... és utána jöhet a CGI akció. Tehát: legyen egy értelmes forgatókönyv!!!

  Konklúzió: Ha sikeres lenne, beindulna a DC filmek új korszaka, amiből rendesen lehetne profitálni: új hősök különálló filmjei, JL folytatások (amiben később összeállhatna a Legion of Doom), Teen Titans, Young Justice filmek; több DC sorozat (mint pl. Arrow), amik talán kapcsolódnának a DC film franchise-hoz.

  Ez csak az én ötletem volt, teljesen szubjektív, de izgatottan várom az új híreket.

  VálaszTörlés
 3. Braniac is egy kiváló gonosz lenne

  VálaszTörlés
 4. Igen, ha ugyanaz az Arrow lenne, aki most a sorozatban, akkor az eléggé megdobná a nézettséget.

  Nathan Fillion-t imádom, simán eltudnám képzelni Hal Jordan-nek.

  VálaszTörlés