2012. dec. 31.

2012 év végi összegzés!

Hogy elrepült ez az év ugye? Csemegézzünk egy kicsit, az év Batmanes termései közt. Négy dolgot tudnék kiemelni. Az első, hogy megjelent WiiU-ra az Arkham City Armored Edition, ami egy kicsit felturbózott változata az alapjátéknak. Ebben az évben kaptuk meg az A sötét lovag visszatér első "fejezetét" DVD-n, ezt jövőre év elején folytatják Ezen kívül igen hamar visszatért Joker a képregényes univerzumba.
2012 legnagyobb durranása pedig a Sötét Lovag trilógia lezáró epizódja a Felemelkedés, ám ez ugyan valamivel gyengébb lett mint az előző rész, de még így sem lehet okunk panaszra, hiszen az egyik legerősebb képregényfilmes trilógiát tudhatjuk a gyűjteményünkbe.
Az oldalról annyit, hogy a képregényfordítás ügye végre teljesen elsimult, megtaláltuk a megfelelő szériát és húsz képregényt sikerült is lefordítanunk. Az oldal elég szépen fejlődött, sok új olvasót köszönthetünk köreinkben a statisztikák pedig az egekbe szálltak a Felemelkedés premierének hetén. Külön köszönöm Tordai Leventének azt a köszönő levelet amit hozzám intézett még júliusban, ezt a szép gesztust semmiképpen sem feledem el, mint ahogy Biczó Rolandot és Nagy Dánielt sem, akik segítő kezet nyújtottak a képregények fordításában és a borítók elkészítésében. Fóri Ákos sem utolsó a sorban, aki sorra linkelgette nekem a különböző Batmanes híreket! Szerkesztésileg elég zökkenőmentes volt ez az év, de a legfontosabb, hogy sikerült minden hírt szinte egy időben az amerikai megjelenéssel posztolni és ez szerény véleményem szerint megint csak az oldal színvonalát emelte. Pár exkluzív tartalommal sikerült olyan nagy oldalak figyelmét felkeltenünk mint a comicbookmovie.com vagy a collider.com. Na de kanyarodjunk vissza 2013-hoz, mert Az Acélember érkezik júniusban.. de ezenkívül ki tudja? Az is lehet, hogy az Arkham széria harmadik részéről is hallhatunk végre valamit. Azt sem tartom kizártnak, hogy belekezdünk egy újabb képregényszéria fordításába, ez pedig nem titkoltan az "új" Batman lenne.
Előre is Boldog Újévet mindenkinek, remélem jövőre is velem tartotok de azt jobban, hogy tetszett az idei felhozatal.

Major Márk - Cax

4 megjegyzés:

 1. Meg jövőre már hallunk a JL filmről is.

  VálaszTörlés
 2. Jöhetnek a további fordítások, én meg csinálom továbbra is majd a magyar borítókat ;)

  VálaszTörlés
 3. Ez nagyon jó hír, kíváncsi vagyok milyen ez az "új" Joker, a Batman & Robin 15 alapján jó lesz :-)

  VálaszTörlés
 4. "Az is lehet, hogy az Arkham széria harmadik részéről is hallhatunk végre valamit."
  http://playstationcommunity.hu/note/7576

  VálaszTörlés