2012. márc. 28.

Egy újabb szenzációs pólóterv!

Megmondom őszintén én nemszeretem az ilyen össze-vissza vágott, szerkesztett képeket, ami együtt borzalmasan fest. De az ilyen egyedi rajzokat imádom! Főleg ha van benne fantázia.. és ebbe van! Nagyon szuper!

Exkluzív interjú a Vox-ban Christian Bale-el!

Áprilisban jelenik meg a magazin és az Entertainment Weeklyben látott promó van a borítón!
 A gyors infóért köszönet Harvey Dentnek, aki a chatre linkelte és Fóri Ákos kollégának, aki Facebookon gyorsan adatlapomra posztolta.

Liam Neeson hivatalosan is a felemelkedésben!

Ugyan volt már egy cikk arról, hogy Liam Neesonnal felvettek egy jelenetet, de én úgy hoztam le, hogy biztosan szerepelni fog a felemelkedésben. Mondjuk mi másért mehetett volna? Egy ilyen titkos és zárt stúdióba nem lehet csak úgy beülni és megnézni, hogy mi megy ott. Liam a napokban adott egy interjút amiben kitért arra, hogy az idén még láthatjuk a "Csatahajóban" és a Sötét Lovag legújabb részében! A Nolan univerzumba nem férne bele egy Lazarus verem, ezért emlékek formájában térhet majd vissza szerintem. Ki más is mutatkozhatna a kis Talia al Ghul mellet mint a nagy Ra's al Ghul?
Jelenleg a Fehér Pokol című filmben és hamarosan pedig a Titánok haragjában találkozhatunk vele.

Viszont én valamiért a Sötét Lovagban szeretném újra látni.. Minél hamarabb..

Batmanes Mountain Dew!

2012. márc. 26.

Bane robbant? - Forgatási videó?!

Magyarországon a Bane, illetve Batman Headknockers figura!

Ezek a figurák nagyon tetszettek és mivel kérdeztétek kommentbe és e-mailbe, hogy majd hol lehet itthon beszerezni, ezért utána néztem a dolgoknak. Nem volt nehéz feladat, mivel itthon ilyesmivel a Holdfényteam foglalkozik.Viszont nem láttam sehol kirakva, ezért rákérdeztem tőlük levélben. Meg is érkezett a válasz. Igen fogják forgalmazni, de csak nyáron jelenik meg. Az ára pedig jelen állás szerint darabonként 5990 forint lesz.
Fent van az oldalon is ezen a címen: http://www.holdfenyteam.hu/figuraelorendelesek/ Sajnos nem láttam ezt az opciót, de ahogy látom sok más Batman figura illetve szobor is érkezik majd hozzájuk.

2012. márc. 25.

Az első négy Batman film képregényverziója - Magyarul!Igazi ínyencség ez a mostani képregény letöltés. Sokáig kerestem ezeket a képregényeket, míg végre megtaláltam. Sajnos nem tudom, hogy ki szkennelte őket, de ezer köszönet neki!
Töltsétek le ti is!

Batman: "körbevágott" promó art!

Elkészültek az első póló tervek!

Katt a képre, ahol megnézhetitek a feltételeket és az eddigi pólókat!


2012. márc. 23.

Május 20-tól megvásárolható az előző négy promó!

Az eddig legjobb második előzetes.. LEGO-ból!

Végre Macskanőt is látni! - Új promó artok!

Én HD-be akarom mindet! Méghozzá azonnal!

Interjú Graham Nolannel (Bane egyik alkotója)

A Cinewebradio interjút készített Graham Nolannel, aki Chuck Dixonnal és Doug Moenchcsel együtt találta ki Bane karakterét Nolan gyakran kérte ki Chuck Dixon véleményét a karakterrel kapcsolatban. Bane karaktere hihetetlenül híres lett, amióta kiderült, hogy ő lesz a harmadik Batman filmnek a főgonosza. No tehát, következzen az interjúból pár sor.

Tudnál mesélni karakter megalkotásáról?
Egy olyan ellenfelet akartunk létrehozni, aki minden tekintetben egy "rohadék" aki mindenáron Batman életére tör. Azt akartuk, hogy legyen okos és egyben erős, brutális. Aztán egy nap megvitattam Chuckkal a dolgokat, aztán elkezdtem papírra rajzolni az egészet.

Sejtetted, hogy Bane ennyire fontos szerepet fog játszani a Batman Univerzumban?
Tudtuk, hogy a Knightfall* által ismert lesz majd a karakter, de bele se mertünk gondolni, hogy eléri majd egyszer azt népszerűséget és rajongást mint most.

2012 mindenképpen Bane éve lesz, Christopher Nolan ugyanis úgy döntött, hogy ő lesz a főellenfél a trilógia utolsó részében. Azóta már láthattunk promókat, prológust és trailert. Ezek alapján mit gondolsz Bane-ről?
Nagyon tetszik amit eddig látok! megértem, hogy változtatniuk kell a karaktereken bizonyos dolgok miatt. A Batman jelmez sem ugyanaz mint a képregényben. Az ilyen részletek sokkal fontosabbak, a karakter és a film szempontjából.

Ha láttad a The Dark Knight Rises prológusát, akkor mit gondolsz Tom Hardy hangjáról?
Értetted amit beszél? Csak azért, mert sokaknak nehézség volt!
Igen láttam! Valóban nehéz egy kicsit, de egy 8 perces klip alapján nem fogom megítélni a filmet.
Rengeteg munka van még a filmmel szóval várjuk ki a végét.

Mit gondolsz az első két Batman filmről? (Batman Kezdődik!, A Sötét Lovag)
Én azon kevés emberek egyike vagyok, akinek az első rész jobban tetszett mint az második.

*A Knightfall egy nagy sikerű képregényszéria amit 1993-ban adtak ki. Az egész Knightfall saga hatalmas egy történet szál.Más DC karakter egyes képregényeit is meg kellett venni, hogy teljes legyen a történet, de így is három nagy csoportra osztható.

Knightfall: ("Broken Bat" - 12 képregény) ("Who Rules The Night"- 9 képergény)
Knightquest: ("The Crusade" - 18 képregény) ("The Search" - 4 képregény)
KnightsEnd (12 képregény)
Aztán van még egy kis levezetés Aftermath néven: (19 képregény)

SPOILER!
A történet szerint Bane betör a Wayne kastélyba majd a egy hosszas monológ után Bruce felkapja öltözetét és megkezdődik a harc. Mivel Bane túl erős volt és Robin késve érkezett, Batman csúnyán kikap, majd Bane eltöri a Denevérember gerincét, majd otthagyja sebesülten. Bruce nem bírt beletörődni a tudatba, hogy "eltörték". Szerencsére nem bénult le örökre. Viszont Bane kiengedett mindenkit a börtönből, ezzel totális káoszt teremtve. Mivel Bruce harcképtelen, ezért  Azraelt bízza meg a feladattal, hogy tisztítsa meg a várost. Egy speciális Batman öltözetben felkutatja, majd pedig jól elagyabugyálja Bane-t. Az idő pereg, Azrael pedig egyre durvább lesz, már már gyilkolni akar. Gyakran szóváltásba keverednek Robinnal, de Bruce időközben felépült, Azrael pedig nem akarja visszaadni a Batman nevet. No, de Bruce sem olyan aki ezt hagyja. Erőszakkal, de visszaveszi, ezzel ismét ő lesz Batman.

Ennyi legyen dióhéjban.

Április 7-én HoldfényCon! Ne hagyd ki!

Megkezdődik 2012- első HoldfényConja a Budapesti Millenáris Park/ B csarnokában.
Ez egy szombati nap, a belépő pedig 1000 forint. Viszont 10 éves kor alatt ingyenes a rendezvény.
Rengeteg képregény árust, figurákat, kis szobrokat, felállított XBOX-okat, standokat és sok sok Cosplayest tartalmaz a HoldfényCon.
Nincs is jobb alkalom, hogy Batman képregényeket, figurákat, esetleg könyveket vegyél!
Ti jöttök? 

2012. márc. 21.

A MAD magazin speciális Batman kiadása!

Július 18-án a MAD magazin kiadja a Batman különszámát, amiben a többek között a Felemelkedés is tiszteletét teszi. Az összes Batman film humoros formában, több mint nyolcvan oldalon keresztül..
"Mellbimbók kellenének erre a jelmezre!"

UPDATE! - Négy órás Felemelkedés?!

Kevin Sullivan is nyilatkozott a twitteren erről a négyórás pletykáról!


"Tisztán és érthetően elmondom: Nem tudom, hogy milyen hosszú volt a Sötét Lovag Felemelkedés nyers verziója! Ez a négy óra pusztán egy vicc volt!"

A Rocksteady üzenete és történelmi visszatekintés!


"Megnyertük a legjobb akciójátéknak és a legjobb teljesítménynek (Mark Hamill mint Joker) járó BAFTA díjat. Nem tudunk elég hálásak lenni ezért az elképesztően nagy rajongói támogatásért!"
 Köszönjük nektek!
Rocksteady"

  Mellékesen: Akkor mit mondjunk mi? Minden idők legjobb képregény adaptációját kaptuk és nem mellesleg számtalan új rajongót szereztek a Denevérembernek.

Balról jobbra: Sefton Hill, Kevin Conroy, Mark Hamill és Paul Dini a 2009-es ComicCon Arkham Asylum paneljén
A Brit stúdió története 2004-re vezethető vissza. Ekkor alapította Sefton Hill és Jamie Walker. Sokan úgy tudják, hogy az első játékuk az Arkham Asylum, pedig nem. 2006-ban adták ki első játékukat ami a "Urban Chaos: Riot Response" címet viselte. Ez egy FPS játék volt, ami az IGN-en jelenleg 7.9 pontot visel magán, ami azért valljuk be nem rossz átlag.

No de! Ezt látván az EIDOS mondhatni felkarolta a stúdiót, 2009-ben pedig megjelent a Batman: Arkham Asylum, ami egy mérföldkő volt a szuperhősös videojátékok történelmében. A Sikere mindenképpen a részletességben rejlett. A történetet Paul Dini írta, aki jelenleg az egyik legjobb író a DC Comicsnál. A szinkronhangokra is odafigyelt a Rocksteady, mert szinte mindenkinek a hangja megegyezik a Batman: Animated Series-ben hallható karakterével. A Kevin Conroy - Mark Hamill páros pedig alapból ismerősen cseng a rajongóknak. Ehhez kaptunk egy Unreal 3.0 alapokra épülő világot és rengeteg extrát és más-más karakterekre utaló érdekességet. Felsorolhatnám mindet, de kár pont nektek részletezni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól ismeritek a játékot :) A lényeg az, hogy jelenleg az Arkham Asylum IGN-en 9.3 ponton áll és rengeteg díjat kapott. Még a Guinness Rekordok Könyvébe is sikerült bekerülnie, mint a "Legsikeresebb szuperhősös játék" Tavaly megjelent az Arkham City, ami számtalan újítással és új karakterekkel várta az előző rész rajongóit. Ha jól számoltam, már pedig jól számoltam, akkor ebben az évben már kell valami hírt kapnunk a folytatásról, arról a titokzatos harmadik részről..

Bane LEGO textúra! - Rajongói alkotás

Új hangulatjelek a chat-en!

Mint azt észrevettétek, tegnap elkészült az új design az oldalhoz.

Most úgy gondoltam, hogy felturbózom egy kicsit a chatet ezekkel a kis hangulatjelekkel. Mondom is, hogy mely parancsokkal hívhatjátok elő ezeket a jópofa karaktereket.
banes
batmans
feketemaszks
adamwests
Jokerhaha
alfreds
macskanos
ivys
harleyquinns
mrfagys
hugostranges
jokers
ketarcs
kerds
robins
gordons
ras
rebusz