2012. máj. 31.

Új HD promók érkeztek!

Egy-két új promó és az Empire képei.

Rajongói Alfred és Gordon poszter!


Új DC Videójáték - Injustice: Gods Among Us

A NetherRealms új verekedős játéka egy friss előzetessel. XBOX-ra, PS3-ra és WiiU-ra is megjelenik 2013-ban. Itt a hivatalos weboldal: http://www.injustice.com/#home/0
A szuperhősök verekedős játékokba vonása nem újdonság a számukra, hiszen pár évvel ezelőtt már kiadták konzolokra a Mortal Kombat vs DC Universe-t, ám most kihagyják a Mortal Kombat szereplőit, ezzel nagyobb teret engedvén a szuperhősöknek. Nagyon jó cuccnak néz ki, várjuk szeretettel! 
Itt van pár screenshot a videó pedig lejjebb! 

Exklúzív: Holnap Knightfall - Batman 489

Na ezt is megéltük. A fordítás gőzerővel folyik, hála Biczó Rolandnak aki éjt nappallá téve dolgozott, hogy ti elégedettek legyetek. A fordítás nagyon korrekt munka, látszik, hogy egy vérbeli Batman rajongó fordította a szöveget. Holnap tölthetitek a Júniusi számot ami a Batman 489-et foglalja magába. A borítóterv még fejlesztés alatt, de egyelőre jobb, szebb dizájn még nem jutott eszembe. A szövegek méretét levettem egy csöppet. Lehetséges, hogy jobban rá kell majd nagyítanotok egy-egy oldalra, viszont ha szövegmezőnként váltogatom a méretet akkor az eléggé megtöri a rendet és volt olyan mező, ahol még így is elég kevés helyem volt. Remélem sikerül majd pár Batman rajongónak örömet szerezni vele. 

Holnapig itt van két előzetes "oldal"

Katt a képre a nagyobb méretért!

Promók hatalmas méretben!

Katt a képre!


Az Empire Magazin oldalai!

Katt a továbbra!

Egy friss és ropogós Banner!

2012. máj. 29.

Első kézből - Harley's Revenge!

Örömmel tapasztaltam, hogy a játék már a mai nap elérhető az XBOX Live-on, így annak rendje és módja szerint le is töltöttem. Az ára 800 Microsoft pont volt a pakk mérete pedig 901 mb.


SPOILER! 

Megpróbálom nektek vázolni a történetet. A DLC elején Robinnal vagyunk, aki az orákulummal beszélget, ugyanis Bruce-nak se híre se hamva. Így Tim Drake-nek kell bemenni és megkeresni őt az eltűnt rendőrrel együtt. Végig kell verekednünk magunkat azon a sok gazfickón, mire megtaláljuk Batman övét... 

Itt visszaugrunk picit az időben és Batmant irányítjuk majd.
Gordonék megjelentek Arkham City-ben, mert Quinn elrabolt egy rendőrt. Ám Batman nem hagyja magát, egyedül beront. Ez a játék leghosszabb része és az igazat megvallva csak arra volt jó, hogy az időt húzzuk. Kaptunk pár mesterlövészt és verőlegényt. Na jó nem párat, hanem úgy negyvenet különböző pontokon. Ha végigverekedjük magunkat, akkor eljutunk egy ajtóhoz, ami zárva van. Nekünk a jelszót kell megszerezni és ehhez három ember kifaggatásán keresztül vezet az út. Ha ez megvan akkor megmentjük a rendőrt, majd meg jelen Harley aki tüzet nyit rá, de Batman elé ugrik és a mellkasát találja el a golyó. Nem kell megijedni, Batmannek nem lesz semmi baja, csak elveszti az eszméletét. A gazfickók megpróbálják felvenni a Batman övét, de az jól megrázza őket így inkább ott hagyják Batmant pedig elhurcolják. 

Na és ismét a jelenben vagyunk. Robinnal megtaláljuk Bruce-t aki be van zárva egy óriási üveggolyóba, amit egy hatalmas Joker szobor tart a kezében. Robinnak ki kell szabadítania, ám amivel vezérelni tudja a gépezetet az Harleynál van, tehát meg kell keresni őt. Ami ez után jön harc, azt leginkább a Kétarc vs Macskanő párbajhoz tudnám hasonlítani. A lényeg az, hogy addig kell ütni Harley-t amíg végleg le nem nullázzuk az életerejét. Persze ez nem ilyen egyszerű, hiszen tüzelnek ránk és Harley is össze vissza lövöldöz. (Itt megjegyezném, hogy itt már mindenki beszél, nem egy alapjátékból átvett mondatokat vagdostak össze mint a többi DLC-ben. Éjszárnynak konkrétan hangja sem volt) Harley kiütve, kulcs megszerezve, Batman kiengedve. Harley valahogy újra erőre kap és hangosbemondón közli a tényt, hogy  4 percük van megtalálni és hatástalanítani az összes bombát, mert ha nem, akkor az egész kikötő a levegőbe repül. Batman elküldi Robint, hogy találja meg a rendőrt ő pedig megkeresi a bombákat. 

Ha ezzel végeztünk akkor Harley ismét ránk szó, hogy van még valami érdekes elrejtve. Visszasietünk oda ahol a nagy Joker szobor van, majd Harley segítségül hív pár Wonder City-s robotot, amiket könnyedén lezúzunk. Mi más lehetne Harleynál mint egy bombának a kapcsolója? Ha ezt megszereztük, akkor Batman idegesen veszi észre, hogy nem lehet hatástalanítani. Kiugranak az ablakon s minden a levőbe repül. 

Nem tudják, hogy Robin merre lehet, Harley pedig folyton azt ismételgeti, hogy most legalább meg tudják, hogy milyen érzés is neki, hogy elvesztette hőn szeretett Jokerét. Batman elbambul, majd Harley kést ránt és megpróbálja hátba szúrni Batmant. Ám csak próbálja mert Robin jól odacsap a shuriken-jével.

Batman közli, hogy ő itt végzett, ezzel a DLC-nek vége is. Nincs a végén semmi extra mondat, viszont a stáblista zene nagyon nyomasztó.. Iszonyat jól eltalálták.

Igazából többet vártam, ám nincs okom panaszkodni. A játékban egy halom terhességi teszt látható abban az ominózus szobában, s mind-mind negatív. Ám a gyermekágyban egy átfestett sebhelyes arcú bábú fekszik.
Még van pár lufi amit ki kellene pukkasztani, ezekkel nem tudom, hogy milyen extrákat oldhatunk fel, de ha van valami konkrét akkor találkozni fogtok vele az oldalon.

Na ennyi lenne a Harley Quinn's Revenge.
Mindenkinek ajánlom a kipróbálását, már csak az achievementek miatt is.

Mégis lehet negyedik rész?

 Christian Bale a következőket nyilatkozta:

Én úgy tudtam, hogy ez lesz az utolsó rész. Azt gondoltam, hogy ez a megfelelő, hogy ennek így kell lennie. Ám Chris oda jött hozzám és azt mondta: 

"-Tudod mit? Van egy másik történet!" 

Szeretem a kihívásokat és benne lennék egy negyedik részben!


TDKR - Újabb oldalak a mesekönyből!