2012. júl. 30.

TDK - Joker paklija!

Szereted a részleteket? Akkor most elmerülhetsz benne, ugyanis itt van Joker teljes paklija.
Injustice: Új képek!

Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Lex Luthor, Solomon Grundy és Harley Quinn karaktere eddig is ismert volt, azonban a Comic-Conon lerántották Cyborgról és Nightwingről is a leplet. Róluk nézhetjük ezeket az új HD képeket, amikért a továbbra kell kattolni.

Játék: Justice League: Earth's Final Defense

Augusztus végén egy új mobiljáték érkezik, melyben az Igazság Ligájának szereplőit irányítva kell megmentenünk a földet.

http://www.entertainmentbuddha.com/blog/wp-content/uploads/2012/07/jla_game_1.jpghttp://cdn.toucharcade.com/wp-content/uploads/2012/07/justiceleague.jpg

Mad Presents Batman

Amerikában már kapható a MAD különszáma, amiben a Batman filmeket "vesézik" ki.


2012. júl. 29.

Latolgatás V2.0 - Avagy mi lett igaz a spekulációból.

A minap eszembe jutott ez a régen leírt cikkem, így gondoltam megnézem miben lett igazam és miben nem.
A dátum 2011 novembere. Itt még csak az Entertainment Weekly pár információja volt meg (8 év után veszi fel a film a fonalat és Bane maszkjának története) na meg a Teaser Trailer. A prológus és a második előzetes egy hónappal utána érkezett. Na de nézzük. 

Spoileres!

Ugye mindenki látta az ominózus képeket, amikor Bane a Tankon áll.
A mai nap elgondolkodtam azon, hogy ez vajon hogy történhetne úgy élesben.Ugye tudjuk, hogy Batman eltűnik 8 évre. Illetve nem tudjuk, de ez jött le az egészből. Lehetségesnek tartom, hogy amikor Batman először megütközik Bane-el, akkor nagyon de nagyon csúnyán kikap.Van egy olyan érzésem, hogy Bane leszedi a maszkját és ezzel megtudja, hogy ő Bruce Wayne, majd a saját kis bandájával betör a Wayne vállalathoz, majd valahogy ellopják a Tank prototípusát.Viszont itt jön az ellentmondás, hogy Bruce biztos, hogy tudja irányítani valahogyan távolról is a Tankot, a másik buktató pedig, hogy Bane ha le is tépné a maszkot, akkor miért nem öli meg Bruce-t? érdekes ez a téma.

Nos érdekes is volt, fele-fele arányban igazam is lett.

Morgan Freeman, azaz Lucius Fox, eléggé csövesnek látszott a forgatási képeken.Talán valóban otthagyta Batmant a sötét lovag történései után? Esetleg ő segített volna Bane-éknek egy saját tankot építeni? Szerintem nem, Lucius tuti nem vállalna el ilyen melót, ha csak nincs meg neki a megfelelő ösztönzés.(fenyegetés formájában) Nolan azt nyilatkozta, hogy csak Alfred tudja Bruce titkát. Lehet, hogy nem volt eszében Lucius ,de az is lehet, hogy direkt így mondta. Ha pedig így van, akkor vajon mi történhetett vele? esetleg eltűnt? Mindenesetre még ott van a Batwing is. Bruce nem tud rendelni, nem tud készíteni egy ilyet. Ebben a filmben nem. Marion Cotillard szerepe is érdekes lesz, mivel ő állítólag Bruce-t segíti, ám mégis láthattuk, ahogy bepattan a Tankba és ugyanazokkal a rosszarcú fegyveresekkel lépked, akárcsak Bane.

A Foxos téma mehet a kukába, viszont Mirandásat mindenki sejthette.


A Teaser trailer-ben láthattuk ahogy a szakállas, feltételezhetően Bruce Wayne fekvőtámaszt nyom. A 8 év nem tűnik el nyomtalanul, vissza kell rázódnia. Hogy egy nagy verés után vagy esetleg egy "gerinctörés" után történik ez meg, azt nem tudni. Macskanő és Batman biztos, hogy egy oldalon lesznek, korai forgatási videókon(nagyon rossz minőségű) látható is volt. A szemtanúk elmondása szerint Anne Hathaway-t Christian Bale kísérte ki a Wayne kastélyból. Láthattuk Gordont, Batmant és Macskanőt együtt, ahogy beszélgetnek.
  Szerintem Batman most fog beérni a film végére. Most éri el azt a szintet, magyarán: Többé válik mint egy ember és legenda lesz. Nem véletlenül tették bele ezt az idézetet. Ebből kifolyólag az az ötletet, miszerint Batman meghal, szerintem teljesen elvethetjük. Ez róla szól és a Warner amúgy sem engedné,hogy ő meghaljon. 

Szó-szó helyesírás nem a legjobb, viszont a fekvőtámasz nyomás és a gerinctörés bejött, ám a nem Hathaway-t hanem Cotillardot kísérte be Bruce.

Hans Zimmer - "Ez lesz majd Bane alaptémája"

Christopher Nolan és Hans Zimmer
Hans Zimmer a kántálásról kérdezte az MTV.


"Mikor olvastuk a film forgatókönyvét, akkor egyből rákérdeztem Chrisnél: -Szerintem kellene valami egyedi. Mi legyen a kántálással? Erre ő küldött nekem két szót: Deshi és Basara. Semmi értelme nincs, ennek a két varázsszónak csak is mi tudtuk a jelentését, ami a következő: "Rise Up" (a filmben "Fel") Erre én mondtam neki, hogy rendben, ez lesz majd Bane alaptémája. Amint kisétáltam, máris egy új problémával kellet szembenéznem. Ehhez a kántáláshoz kellet volna több tízezer ember, de olyanok akik tartják a szájukat. Na így kezdtem el én és tizenegy barátom megalkotni ezt a számot."

Mikro-Bat rovat - Túl az 500 millión!

A The Dark Knight Rises 36 millióval túl is ment, így összesen 537 millión áll a bevétel. Több mint egy hete játsszák az Amerikai mozik, ám nagyon sok országban, köztük Magyarországon is, a héten volt a premier.

Julie Newmar - "Vietnám után már minden egyre sötétebb lett."

Pár napja Julie Newmart, a régi Adam West-es Batman sorozat Macskanőjét kérdezték a felemelkedéssel kapcsolatban.

Tetszik a Batman univerzum fejlődése?

Nos, bizonyos értelembe véve nem.

Miért nem?

Túl sötét. Azt hiszem Batman sokkal szórakoztatóbb volt a 60-as évek elején. Aztán Vietnám után már minden egyre sötétebb lett.

Milyen érzés az, hogy te lehettél az első aki eljátszhatja Macskanőt?

Jó! Örülök, hogy a karakter halhatatlan.

Enterbay - A sötét lovag és Joker figura!

http://www.whatsyourobsession.com/images/2012/enterbay-batman-dark-knight-returns-1.jpghttp://www.avforums.com/forums/attachments/collectible-figures/320281d1340346461-enterbay-1-4-batman-joker-image-1495889897.jpg 

http://toysdaily.com/discuz/attachments/month_1207/120728024560c436c60739cdda.jpg

The Dark Knight Rises Z+

A Z+ nemrég közzétett az App Storeban egy ingyenes, úgynevezett Augmented Reality programot.
Számtalan ilyen "Reality" app létezik, de ezek inkább a szemnek, mintsem a fülnek okoznak örömet. Itt az lényeg, hogy miután elindítottuk az appot, csatlakoztassuk a fülhallgatót és merüljünk el Gotham City zajában. A mikrofon figyeli a külső zajokat, amiket természetesen átalakít, a giroszkópnak a segítségével "elemzi" a mozgásunkat is, szóval ha netán futni visszük a telefont akkor nagy az esély rá, hogy Bane-nék kántálását fogjuk hallgatni mozgás közben. A kipróbálása mindenképpen ajánlott!
http://a5.mzstatic.com/us/r1000/082/Purple/v4/a9/39/ce/a939cedb-8c68-5cb9-e41b-056518457307/mza_3663684296878871146.320x480-75.jpghttp://a4.mzstatic.com/us/r1000/089/Purple/v4/90/34/e8/9034e835-cb01-1870-8c0e-2fc83bd95fd5/mza_5652080184735293277.320x480-75.jpg

Hot Toys: The Bat

A betűk helyett beszéljenek a képek..

TDKR - Új képek!
2012. júl. 28.

Aurora - Christian Bale és a többi szereplő volt az igazi célpont!?

James Holmes tettétől továbbra is undorodik a világ és friss információk szerint a Felemelkedés sztárjai voltak az igazi célpontok. Mint tudjuk a film premierje előtt befestette a haját narancssárgára, majd a film közben elkezdett lövöldözni a nézőkre. Ötvenen megsebesültek míg tizenketten sajnálatos módon elhunytak. Egy rendőrségi vallatásból kiderült pár sokkoló részlet, amit National Enquirer meg is írt az újságjában.
 
  "Meg akarta ölni Bale-t, Hardyt, Hathawayt és még az isten tudja hány ártatlan embert. A beteg fantáziája Gotham City-nek hitte New Yorkot!"

A New York-i premier eseményére eljutott, viszont az utolsó pillanatban megváltozott a terve.


http://l2.yimg.com/bt/api/res/1.2/cgN4VX80PZ7xvjTkyGIy9w--/YXBwaWQ9eW5ld3M7cT04NTt3PTYzMA--/http://l.yimg.com/os/607/2012/07/27/Untitled-1-jpg_035825.jpg

Bane - Prológus vs film

Sokáig azzal volt tele a sajtó, hogy a kritikusok húzzák a szájukat, mert nem hallják tisztán Bane-t. Erre Nolan beintett nekik, mondván Bane hangja jól hallható, meg amúgy is ő nem rádióműsort készít, hanem filmet, szóval inkább a látottakat vesézzék ki. Sajnos pár hétre rá a Warner bejelentette ennek az ellenkezőjét. Most egy rajongó összehasonlította a tavaly decemberben leadott prológus hanganyagát a filmével. Valószínű, hogy a többi jeleneten is erősen javítottak és Warnerék ezzel a lépéssel (mint azt jól hallani a rossz minőség ellenére is) teljesen "újraírták" a karaktert...

Bane's voice comparison (IMAX prologue vs... by mrstevenrichter

Rajongói alkotások! - Part 15


 
Cenzúrázzák a Beware The Batmant?!

A Colorádói lövöldözés sajnos elég mély nyomott hagyott a Warnerben. A Felemelkedés elől kénytelenek voltak kivenni a Gengszterosztag előzetesét, most pedig a Variety jelentése szerint cenzúráznak pár dolgot a 2013-ban a Cartoon Networkre érkező Beware the Batman-ben. Pár fegyvert megpróbálnak módosítani annak érdekében, hogy ne hasonlítson majd túlzottan az eredeti fegyverekhez. No comment.

TDKR - Egy rakat új kép!

A többi képért kattints a továbbra!


2012. júl. 27.

TDKR - Túl a 300 millión!

Tegnap egy picikét félrefogalmaztam, ugyanis a TDKR az amerikaiaknál lépte túl a 200 milliót és nem világszinten. Utólag javítottam a cikket. Viszont, most a Hollywood Reporter szerint a TDKR most jár 374 milliónál.

Ti már újranéztétek a filmet?