2012. aug. 31.

Hivatalos: Ingyenessé vált a Gotham City Impostors

Pár napja már terjengtek a pletykák, most viszont hivatalosan is megerősítették a hírt egy trailerrel, miszerint Free to Play lesz a Gotham City Impostors. Magyarán az alapjáték ingyenes, de az extrák pénzbe kerülnek. Már pedig ha nem akarunk lemaradni semmiről, akkor fizetnünk kell. Elsősorban a PC-s, majd a konzolos változatok válnak ingyenessé.

Hot Toys: Selina Kyle 1/6
2012. aug. 28.

TDKR - Erős nyitás Kínában!

A felemelkedést tegnap mutatták be Kínában és 4,5 milliót hozott egy nap alatt. Ez egy igen erős nyitás, mivel az eddigi összes Harry Potter filmet lemosta (A 3D-s utolsó részt kivéve) de az idei Csodálatos Pókembert sajnos már nem sikerült, mivel az 5,46 millióval büszkélkedhet. De aggodalomra semmi ok, mert Pókinak körülbelül négyszázmillió, míg a Felemelkedésnek csupán negyvenmillió kell az egymilliárdhoz.

The Dark Knight Returns - Itt az első klip!

Batman of Shanghai!

Szeptembertől érkezik a külföldi Cartoon Network-re a DC Nation kínálatába a Batman of Shanghai! Az animáció az 1930-as évek Shanghai-jába repít minket.

A linkért köszönet Fóri Ákosnak!

Batman Evolution: Megvan a főellenfél!

http://media.comicbookmovie.com/images/uploads/BatmanEvolutionBlackMask2.JPGAki nem más mint Roman Sionis, azaz Fekete Maszk. A rendező Eric Gamble azt nyilatkozta a Comicbook Movies-nak, hogy ebben a rajongói filmben nem nagyon lesznek Batarangot és egyéb Batman cuccok. Itt megpróbálnak inkább a test test elleni küzdelemre koncentrálni.

2012. aug. 27.

Mikro-Bat rovat! - Közel az egymilliárdhoz!

http://jaysanalysis.files.wordpress.com/2012/01/joker-burns-money.jpgA sötét lovag: felemelkedés jelenleg 941 millió dollárnál jár világszinten!

Justice League #12 - preview

Érkezett pároldalas bemutató a Justice League 12. számához.


http://i.imgur.com/CaUvG.jpg

http://i.imgur.com/rLVBc.jpg 

http://i.imgur.com/fNdGz.jpg

http://i.imgur.com/nrqeQ.jpg

Injustice: Egy új videó!

Itt az első promó egy új rajongói filmből!

Igazából még semmit nem tudni a filmről. Van egy twitter oldaluk: https://twitter.com/batevolution
Egyébként a rendező nagy rajongója Nolan Batmanjének. Vajon véget ért a Bat in the Sun egyeduralma? Hamarosan kiderül.

2012. aug. 26.

Itt az új Justice League of America!

Vélemény?

Batman 1960s promók!

Gondolom sokan emlékeztek Adam West Batmanjére. A facebook galériában már minden filmről vannak képek, egyedül csak itt volt hiány. Mostanáig. A google képkeresőt elhajítottam, majd egy nagy levegővétel után az internet mélyére úsztam, s megpróbáltam igazi gyöngyszemeket keresni nektek. 

Batman 1:1 mellszobor!

Bele sem merek gondolni mennyibe kerülhet majd.
http://i.imgur.com/FeEFI.jpg

Új rendező/ők a Justice League filmben?!

http://cinemalebnen.org/Content/news/600full-lana-wachowski1.jpgMint tudjuk a Warner Bros nagyon rá van állva a Justice Leage projectre. Mivel a jó öreg Ben Affleck nemet mondott, így két új név került elő a kalapból. A Moviehole szerint Lana és Andy Wachowski rendezhetné majd a filmet, mivel ők a Warner második kiszemeltjei. A teljesen eltűnt a filmiparból és ez lehetne nekik a nagy visszatérés. Van már némi tapasztalatuk a képregényfilmekhez, elég csak a V for Vendettára gondolni. Ami még lényeges, hogy ők állítólag a Man of Steelben is érdekeltek voltak Zack Snyder előtt.


http://lichnosti.net/photos/708/sets/8_4fd70849d7f2b.jpg

2012. aug. 25.

Rajongói alkotások - Part 18

 Ez az első kép sokaknak nem lehet ismerős ugyanis itthon nem játszották a Bosszúállók előtt azt a jelenetet ami a teljes stáblista után jött, tehát Thanos után. Tehát a felső képet ez a jelenet ihlette:Hot Toys: Selina Kyle

Két új pofás promó a Hot Toys Selina Kyle-járól!
Nem tudok japánul, de gondolom, hogy nem viccből volt a 2013-as dátum feltüntetve..


A DC Comics a kutyákra is gondol!Úgyis nagy divat manapság beöltöztetni kutyust, ezért miért ne lehetne Bodri kutyán Batman híres neves köpenye? A Petco boltjaiban augusztus 25-től lehet majd megvásárolni ezeket a ruhadarabokat kedvencünknek.


http://www.darkknightnews.com/wp-content/uploads/2012/08/Supergirl5.jpg http://www.darkknightnews.com/wp-content/uploads/2012/08/DC-Superman-Original_Dog-AP.jpg

Ben Affleck és a Justice League kapcsolata..

http://cdn.mos.totalfilm.com/images/b/ben-affleck-to-direct-justice-league-movie-110753-470-75.jpg 
Nemrég felröppent a hír, miszerint Ben Affleck rendezi majd a Justice League filmet és a minden igaz, akkor szerepelni is fog majd benne. Nos a pletykáknak ezennel végleg vége. Ben ugyanis a Canada Press egyik interjújában kijelentette, hogy: 

 
"Nem dolgozok a Justice League-en. A legnagyobb probléma, hogy a weboldalakat meg kell tölteni információkkal. Na pont így születnek a pletykák.. A Project igazán izgalmasnak hangzik, ám semmi közöm hozzá"

Ben Affleck legújabb filmjét az Az Argó-aciót októbertől láthatják a moziba látogatók

2012. aug. 17.

TDKR - Bane megtöri Batmant! (szobor)

Jó kis alkotás lesz ez.

Fantasmania nyereményjáték - Megvannak a nyertesek

"Tegnap volt az utolsó nap, amikor még elfogadtuk válaszokat. Megvolt az összesítés és kihúztuk a nyerteseket is. A random.org véletlen generátorát használtuk a sorsoláshoz. Íme a nyertesek akik egy-egy Batman figurával gazdagodnak: 

Szabó Andrea

Poráczky Gabriella

Őket e-mailben fogjuk értesíteni"

És persze én is gratulálok nekik!

2012. aug. 16.

Smallville 11: Batman feltűnik!

A Smallville tavaly véget ért, viszont a DC Comics megragadta az alkalmat, hogy heti képregény formájában folytassa a szériát. Most októberben egy mérföldkőhöz érkezik a sorozat, hiszen a Sötét Lovag Metropolisba érkezik. Érdekes lesz.

http://media.dcentertainment.com/sites/default/files/comic-covers/2012/07/SMVLS11_Cv6.jpg

2012. aug. 15.

Gordon Levitt benne lenne egy folytatásban!

Ti küldtétek!

Sokan jeleztétek, hogy nincs Facebookot, de mivel ott zajlik az élet, ezért most ide is kiteszem a ti terméseiteket.
 Matthew Harry Szaki
 Niki Fazekas Nikolett
Áron Hédi
És Molnár Benjámin saját építésű Tumblere, amikhez instrukciókat is linkelt. Ezeket az utolsó képre kattintva tölthetitek.