2012. szept. 29.

TDKR: Blu-ray és DVD borítók/hátlapok!

Jött egy új infó is a borító hátoldaláról: A Blu-rayen több mint három óra tömény extra található majd!

DVD borító és hátlap!

 Blu-ray borító és hátlap!


Nolan trilógia borító!

TDKR Blu-ray/DVD: Itt teljes tartalom!

Tegnap a Warner lehullajtotta a nagy leplet a jövőbeli terveiről. A sajtóközlemény témája a Sötét Lovag volt.

The Dark Knight Rises app
A Blu-ray és DVD kiadása előtt megjelenik majd a The Dark Knight Rises app Androidra és iOS-re. Ezekkel a "kiegészítőkkel" rengeteg extrát oldhatunk majd fel a Blu-ray-en található tartalmakkal karöltve. Ugyanebben a hónapban frissítik a Most Wanted appot is egy olyan funkcióval, amivel a Tumbler mellé tehetjük önmagunkat. A két hónappal később december 4-én a Warner Bros kiad még egy "The Dark Knight Trilogy Limited Edition Giftset"-nevű csomagot, amiben egy extra könyv és mind a három film megtalálható lesz.

A Blu-ray extrái:

Batmobil: Tapasztald meg mind az öt Batmobil jelenlétét a történelemben. Minden szempontból félelmetes fegyver, de most megnézheted annak születését és technológiai fejlődését, aminek hatására úgy fogsz tekinteni rá, mint egy kulturális ikonra.
Ending of the Dark Knight: Betekintést nyerhetsz Christopher Nolan munkájába, hogy lásd miként készült
a sötét lovag legendája.
További kisfilmek:
            The Prologue: High-Altitude Hijacking
            Return to the Batcave
            Beneath Gotham
            The Bat
            Batman vs Bane
            Armory Accepted
            Gameday Destruction
            Demolishing a City Street
            The Pit
            The Chant
            The War on Wall Street
            Race to the Reactor
        Karakterek:
            The Journey of Bruce Wayne
            Gotham’s Reckoning
            A Girls Gotta Eat

            Shadows & Light in Large Format
            The End of A Legend
        Előzetesek
        Artworkök.


   
A DVD extrái:

        
A Journey of Bruce Wayne


Természetesen minden kiadvány tartalmazni fogja az ultraviolet szolgáltatást, ami végül is egy kulcs ahhoz, hogy bárhol és bármikor közelben letölthessük a filmet.

Digitális megjelenések:
A DVD és Blu-ray megjelenéssel egy időben The Dark Knight Rises - A sötét lovag: felemelkedés letölthető lesz számtalan digitális áruházból: iTunes, XBOX Live! PlayStation, Amazon, Vudu és a CinemaNew.

Árak átváltva:

    Blu-ray Combo Pack $35.99 - 8000 forint

    Single disc Amaray $28.98  - 6500 forint

    Bat Cowl package Blu-ray Combo Pack $39.99 - 8880 forint

    The Dark Knight Trilogy – Blu-ray $52.99 - 11800

    The Dark Knight Trilogy DVD $38.99 - 8700 forint


A képek a kiadványokról:
 

2012. szept. 28.

Joker Visszatér!

Legalábbis a DC Comics év végi füzeteibe. Hatalmas a felhajtás Joker körül, mert a DC reboot óta most fog ő igazán debütálni. Nem csak Batman füzeteiben, hanem a többi Denevér családtag képregényeiben is szerepelni fog. Kiváló előkészítés egy hatalmas finálénak.. Scott Snyder és Greg Capullo neve pedig garancia a sikerre. Csak győzzük kivárni.

2012 október

2012 november

2012 december

2013 január
  • BATGIRL #16
  • BATMAN #16
  • BATMAN AND ROBIN #16
  • DETECTIVE COMICS #16
  • NIGHTWING #16
  • RED HOOD AND THE OUTLAWS #16
  • TEEN TITANS #16

2013 február
  • BATMAN #17

A Batman vs Bane szobor közelebbről!
Három ellenfél, akit szíven látnánk a Batman Rebootban!

http://i.newsarama.com/images/10hush.jpg
#3 Hush 

Egy igen érdekes karakter ez a Hush. Thomas Elliot gyermekkori jó cimborája Bruce Wayne-nek, ám a barátság igen hamar utálatba csapott. Az eredetileg sebész Thomas, egy nap lemetszette saját arcát csak azért, hogy puzzle módjára felrakja magának másokét és ezzel a megtévesztésig hasonlítson Bruce Wayne-re. Hatalmas potenciál van benne, ám ezidáig nemigen tudott kilépni a képregényből. Filmben és sorozatban még soha nem volt, talán pont ezért a brutális eredettörténet miatt. Viszont, kapott egy rövid cameót a tavaly októberben megjelent Batman: Arkham City-ben.


#2 Rébusz 

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090721070117/batman/images/c/ce/Riddler_02.jpgEdward Nigma egy igazi lángész. Legalábbis magát annak nevezi. Imádja a rejtvényeket, pont ezért hagy minden bűntett helyén egy jópofa kis feladványt a sötét lovagnak, aki rendre elkapja őt. Joel Schumacher Mindörökké Batmanjében Jim Carrey keltette életre a figurát, az 1960-as Batman szériában pedig kettő rébusz is akadt, név szerint John Astin és Frank Gorshin. Sokáig úgy volt, hogy Nolan trilógiájában is felbukkan, ezért megszámlálni is nehéz hány színész volt pletyka szinten Rébusz. (Johnny Depp, Eddie Murphy, Ewan McGregor) Nemrég még az is kiderült, hogy a stúdió Leonardo DiCapriót szánta a szerepre. (Gondolom a Kapj el ha tudsz című film inspirálhatta őket) Ebből mint tudjuk nem lett semmi. Egy jó rendező kezében, akár Joker szintjére is felléphet.

#1 Joker

Hát igen. A nagybetűs JOKER. Batman nemezise ő. Szerepelt a hatvanas évek Batman sorozatában, Tim Burton filmjében és egy raklapnyi videojátékban. Nélküle lehet egyáltalán trilógiát vagy bármi nemű Batman produkciót készíteni? Nem igen. Ami tény:

Nem szívesen lennék annak a színésznek a helyébe, aki elvállalja ezt a szerepet, lévén a Heath Ledgert övező rajongás és fanatizmus iszonyú nagy nyomást helyezne bárkire. Az első Jokert bemutató kép/videó anyag biztos, hogy kétfelé szakítaná a Batman rajongókat. Ezért az ő szerepeltetése a legrizikósabb, de azt gondolom mindenki belátja, hogy nélküle egyszerűen nem érdemes új Batman trilógiába kezdeni.

TDKR - Egy új Promó Selina Kyle-ról!

Letölthető képregény: Batman és Robin #02

Hoppá! Ez volt ám a nagy csavar. Facebookon már kiírtam, hogy holnap hamarosan érkezik a képregény. Pont utána pár órával álltam neki a munkának, de úgy döntöttem, hogy ha már elkészültem vele akkor nem tartom itt a gépen és megosztom veletek még ma! A szöveg fordítását ismét Biczó Rolandnak köszönhetitek, a tördelést és a borítót pedig szerény személyemnek. Ezzel a képregénnyel kívánok jó hétvégét mindenkinek! 

Jó olvasást!
Letölthető a képregényeink szekcióból.


TDKR - December 4-től Blu-rayen és DVD-n!

"A Blu-Ray combo pack egy halom extrát tartalmaz: Dokumentumfilm a Batmobilról, ahol most először mind az öt Batmobil együtt van. Bepillantást nyerhetünk a sötét lovag készítésébe 17 különálló klippel (The Prologue: High-Altitude Hijackin, Return to the Batcave, Beneath Gotham, The Bat, Batman vs Bane, Armory Accepted, Gameday Destruction, Demolishing a City Street, The Pit, The Chant, The War on Wall Street, Race to the Reactor, The Journey of Bruce Wayne, Gotham's Reckoning, A Girls Gotta Eat, Shadows & Light in Large Format, The End of A Legend)
. A DVD és a Blu-ray is tartalmaz egy közös így készült videót, ami a The Journey of Bruce Wayne nevet viseli majd. Ezenkívül sok-sok előzetes és artwork galéria is megtalálható majd a Blu-rayen."

A végére pedig két kép a Blu-ray limitált verziójáról:2012. szept. 27.

Rajongói alkotások - Part 20

Mi is lehetünk hősök! Segítsünk Afrikának!

Tavaly indult a DC Comicsnak egy új kampánya, amiben pár pohár, telefontartó és egyéb dolgot lehetett vásárolni, egy különleges We Can Be Heroes (Mi is lehetünk hősök) címmel ellátott akcióval. Ennek célja az volt, hogy az itt eladott dolgokért, juttatásokat adnak az éhező Afrikai gyermekeknek. Most Chris Daughtry is beszállt ebbe a kampányba. Ha az iTunes-on megvesszük 1,29 dollárért a Rescue Me című számának különleges verzióját, akkor azt az összeget egy az egyben a gyermekek kapják meg.
Ez mind szép és jó, de sajnos csak az Amerikai Store-ban elérhető ez a szám.

https://www.wecanbeheroes.org/wp-content/uploads/Daughtry-itunes-image-400x398.png

Injustice: Az amerikai limitált verzió ajándéka!

http://media.comicbookmovie.com/images/users/uploads/10300/injustice-statue.jpg

2012. szept. 26.

TDKR - Itt a DVD borító!

Angliában legalábbis ez lesz. A sima blu-ray borító eltér, szóval itt még lehetnek kavarodások.Injustice: A gyűjtői kiadás tartalma!

Ez még elég béta stádiumban van, tavaly a Mortal Kombat extráit is variálták cseppet, szóval ezt ne vegyétek készpénznek.Viszont az a sok DLC nem ígér túl sok jót.. Ha mást nem is, egy "Komplete" editiont talán kaphatunk jövő év végén.

Hivatalos Blu-ray borító és Trilógia kiadás!

Az amazonnak hála a mai nap lehullott a lepel a Trilógia Blu-ray kiadásának borítójáról és annak "tartalmáról". Ezen kívül készült egy Mask Edition is a sima The Dark Knight Rises Blu-ray-hez, ehhez pedig egy "törött" Batman maszkot kaphatunk ajándékba.2012. szept. 25.

Két új figura!

Az egyik a MAFEX TDKR figurája, a másik pedig egy New York CC figura, a DC Nation példájára.

http://www.gothamknightsonline.com/wp-content/uploads/09__scaled_600.jpghttp://www.gothamknightsonline.com/wp-content/uploads/NYCC.Aardman_BM.jpg

2012. szept. 24.

TDKR másképp: Mad Presents Batman

Ma sikerült megkaparintanom a MAD Presents Batmant, ami egy összefoglaló az eddigi Batmanes poénoknak/magazinoknak. A Tim Burton-féle Batmantől, egészen Nolanig terjednek a poénok, de én most csak a The Dark Knight Rises-os részből mutatok meg képeket. Az internet hatalma végtelen, ám ezt a magazint sehol se találni, így ha a lehetőség adott lesz rá, akkor természetesen letölthetővé teszem.

2012. szept. 23.

Ki kicsoda? - Bane

Bane
  
Ejtesd - Béjn
Magyarul - Bane
Igazi neve - Eduardo Dorrance
Foglalkozása - Zsoldos
Tartózkodási hely - Változó
Szemszín - Barna
Hajszín - Barna
Magassága - 210 cm
Súlya - 159 kg
Első feltűnés - Batman Vengeance of Bane


Fontos:
- Kiváló Stratéga
- Hatalmas erő a venom miatt
- Rendkívül inteligens

Rövid történet:
Gyermekkorát az apja által elkövetett bűnök miatt a Santa Priscai börtönben kényszerült tölteni. Ott rengeteget tanul, olvas és börtöntársai nyomására fizikailag is megpróbálja a maximumot kihozni magából. Viszont ez a börtön rengeteg titkot rejtett, ilyen például a venom nevű drog kifejlesztése. Minden rab meghalt kinek beadták, de Bane valahogy túlélte. Az ereje hatalmasra nőt, szinte megállíthatatlan lett. A venom hatása se tartott örökké, így Bane újra akart a szerből. Egy orvos a koponyájába vezetett egy szondát, ami egyenesen az agyába pumpálta a szert. Ha az adag valami oknál fogva elfogy, akkor Bane teljesen megőrül. Számtalanszor megküzdött már Batmannel, sőt egy alkalommal még a gerincét is sikerült eltörnie.

Ki kicsoda? Batwoman

Batwoman

Ejtesd - Betvumön
Magyarul - Denevérnő
Igazi neve - Katherine Rebecca Kane
Foglalkozása - Üzletasszony
Tartózkodási hely - Gotham
Szemszín - Zöld
Hajszín - Vörös
Magassága - 177cm
Súlya - 59 kg
Első feltűnés - Detective Comics #233


Fontos:
-Nagyon kicsi a kapcsolat közte és a Denevér-család között.
-The Question (A Kérdés) azaz Renée Montoya szeretője és igen egy leszbikus karakterről beszélünk.  

Rövid történet:
Apja egy igaz háborús hős, többszörösen is kitüntetett katona és mint olyan Katherine-nek muszáj volt belépnie a hadseregbe. Gazdagságban élt, hála apjának aki az egyik leggazdagabb családhoz tartozott. Egy ügyön kezdtek nyomozni Renée-vel és ekkorra vette fel a Batwoman nevet. Sajnos pályája elején Kate-et egyszer leszúrták és a kés megsértette a szívét is, ezért már nem olyan dinamikus a mozgása mint azelőtt. Sok mindent sajnos nem lehet róla elmondani, él a saját kis világában.