2012. nov. 30.

Új Batman rajzfilm a láthatáron! - UPDATE

Mely a Mystery of the Batwoman címet viseli. Hivatalos megjelenés: 2013 március 12.

UPDATE:
A rajzfilm már rég megjelent. A Blu-rayen való megjelenése az újdonság.

Felemelkedés a Daily Variety címlapján!


Tölthető az összes TDKR FX kép!

A "kicsempészett" FX képeknek hatalmas sikerük volt, kértétek tőlem e-mailben, facebook levélként, sőt még a külföldi fórumtársak szerették volna ha egyben felrakom őket valahová.

Nekik szeretnék most kedvükre tenni ezzel a 300 megás képcsomaggal, ami az applikációban található összes exkluzív képet tartalmazza. 


2012. nov. 29.

Arkham City: Érkezik a társasjáték!


Az a helyzet, hogy mostanság még a csapból is a felemelkedés folyik, de most változatosság kedvérét egy egészen más témakörből érkezett új hír. Jövőre érkezik egy társasjáték, ami röviden arról szól, hogy az egyik játékos Batmant, a többiek pedig a gonosztevőket alakítják. Pontokkal fogunk tudni embereket elkapni, megsebesíteni. A kártyalapok segítségével Batman használhatja az övét és annak tartalmát. Adott 40 bűnöző, 40 harci, 8 öv, 10 szövetséges, 10 vízköpő és 18 set-up kártya. Kapunk még egy 18"x33"-as kétoldalas táblát, illeve egy szabálykönyvet.
http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2012/11/arkham_villain-10-300x409.jpghttp://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2012/11/arkham_combat-3-300x409.jpg
Az Arkham City: Escape jövőre lesz elérhető és 45 dollárért vesztegetik majd az usában.

Ötszáz exkluzív kép a galériában!

Mostanára már jó páran beszerezhettétek a Felemelkedést Blu-ray-en. Ha így van akkor láthattatok egy opciót a film menüjében ami a Second Screen nevet viseli. Ez azt takarja, hogy bizonyos táblagépeket és mobiltelefonokat egy megfelelő programmal (The Dark Knight Rises FX) összeköthetünk a Blu-ray lejátszónkkal, így új exkluzív tartalmakhoz juthatunk hozzá a film nézése közben. Ennek az applikációnak az iPad verzióját sikerült megszereznem és mint olyan, fogtam az IPA kiterjesztésű fájlt és ízeire szedtem. (Mert ez egy betömörített állomány amit akár egy Total Commanderrel is ki tudunk csomagolni) Voltak olyan kedvesek, hogy ezeket a képeket meghagyták JPG-ben így egyszerűen meg tudtam nyitni és feltölteni őket a Facebook oldalunk galériájába. Összesen 493 képpel gazdagodott az oldal, ezeket a képek alatt tudjátok elérni.


2012. nov. 28.

TDKR - Így fest a Trilógia kiadás!

A mai nap végre megjelent idehaza a Sötét Lovag: felemelkedés, így délelőtt rárepültem a legközelebbi Media Marktra és lecsaptam a filmre. Ahol én voltam ott nem volt Blu-ray kiadás, de igazából nem is azt terveztem megvenni. Nem lehet nem észrevenni a 3D-s borítóját a trilógia kiadásnak, ami roppant hangulatosra sikerült. A csomag alapból tartalmazza a Batman Kezdődik, A sötét lovag és a Felemelkedés duplalemezes változatát. Ajándékba kapunk egy 40 oldalas kis füzetet, (erről szó esik lent) extrákkal pedig elég szépen meg vagyunk szórva egy DVD kiadáshoz képest. Aki még nem szerezte be egyik részt sem, annak most itt az alkalom, hogy teljessé tegye a trilógiát.

Az igazi könyv (balra) és az ajándék promóciót kiadvány, amiben 40 oldal betekintést nyerhetünk a nagy testvér lapjaiba.

A duplalemezes Felemelkedés változat.

2012. nov. 27.

Gordon-Levitt a Justice League-ben?!

A HitFix értesülései szerint (pletykakirály oldal) Joseph Gordon-levitt játssza majd Batmant a következő Justice League filmben. A sületlenség alapja természetesen az, hogy a Warner bros Levittnek és még egy színésznek a felemelkedésből munkát ajánlott. Hogy melyik filmhez, ezt még nem tudni, de ők a JL-re tippeltek, így el is indult a lavina.

2012. nov. 26.

TDKR: Új Bane promó!

Apropó, érdemes a Batman Hungary facebook oldalára lesni, mert rengeteg új kép várja a látogatókat!

2012. nov. 20.

Man of Steel jutalom!

Ha ezt a linket megosztjátok, akkor egy exkluzív Man of Steel tartalmat kapunk, persze idővel. Olyasmi mint Tony ARC-ja az Iron Man 3 kapcsán!

Arkham City: Armored Edititon - Launch Trailer!

2012. nov. 19.

TDKR: Bruce Wayne képek!

Selina és Bane után íme pár kép a sorozat főhőséről.
TDKR - Majd száz kép a Blu-Ray extráiból!

Sokan szeretnek várni. Nos én nem tartozom közéjük és amint lehetőségem nyílott megtekinteni a Blu-ray extráit, abban a pillanatban meg is tettem. Nagyon látványos, érdekes így készült videók voltak filmhez, reméljük magyar feliratot is kapunk majd jövőhéten. Ami elsőre feltűnt az Bane jelmeze. Nem mutatják ugyan, de majd meglátjátok a képeken, hogy van egy alternatív, csövekkel felszerelt ruha ami félig elkészült Hardy pedig felpróbálta. Érdekes. De mindez nem sokat ért volna, ha idióta módjára nem kattingatok a videó közben. A mozgóképeket nem, de a szimpla fotókat amikkel díszítették a klipeket, azokat 100%-ában kimentettem. Az első két kép után továbbozni kell a több mint 87 fotóért és felhívnám mindenki figyelmét, hogy egyes képek spoileresek lehetnek. A spoilert természetesen most ne úgy értelmezzétek, hogy olyan dolgokat árulnak el, amikre nem is gondoltunk, sokkal inkább arról van szó, hogy ezek a kiszivárgott dolgok nagyban roncsolhatják a 28-án szerzett élményeiteket. Így csak az nézze meg akit e dolgok nem zavarnak.

TDKR: Ismét új promók érkeztek!

A képek a Girl's Gotta Eat - című klipből lett fotózva.
Arrow: Új képeken a Vadásznő!