2013. febr. 25.

Injustice - Bővül a csapat!

*Igazából megzsarolta, de sebaj.

Tavaly olyan kis sovány volt az Injustice Trailere. Emlékszem alig szerepelt benne pár DC karakter, de hát egy teasertől ne is várjunk mást. A Netherealm ismét egy új karakterrel bővíti a repertoárt méghozzá Sinestro személyében. Ő ugye egy volt Zöld Lámpás, aki idővel elárulta a galaxis védelmezőit, ezután létrehozta saját, sárga gyűrűs csapatát. A DC 52-es rebootja óta ő már visszaállt a jók oldalára, sőt még saját alakulatával is leszámolt Hal segítségével*. Örömük nem tartott sokáig, mert a Fekete Lámpás áttaszította őket egy "másik dimenzióba", majd Sinestroék visszaküldték a gyűrűjüket a Földre, kiderül, hogy az őrzőknek elment az eszük, na és itt kapcsolódik be Simon Baz a legújabb, fekete bőrű Zöld Lámpás. Igazából itt meg is állok, ha érdekel titeket olvassátok el, én már így is túl sokat írtam.

A bejelentés apropóján összekapartam nektek az eddigi karakterlistát. (2013. február 25)
Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Joker, Harley Quinn, Catwoman, Shazam, Green Arrow, Aquaman, Solomon Grundy, Green Lantern, Cyborg, Bane, Nightwing, Deathstroke, Lex Luthor, Doomsday, Hawkgirl, Raven, Captain Cold, Black Adam és Sinestro.

Hogy a móka ne érjen véget, számtalan DLC-re és új kosztümökre számíthatunk, de biztosra vehetjük, hogy lesznek még új karakterek is.

Itt pedig az új verekedős videó, amiben először Superman és Sinestro, majd Green Arrow és Hawkgirl gyilkolja majd egymást. Hawkgirl szinkronját bizonyára Grey DeLisle biztosítja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése