2013. febr. 25.

Nem várt fordulat a Batman INC-ben?!

A Batman Incorporated nyolcadik számának igen érdekes borítója van, mi több kísértetiesen hasonlít Grant Morrison egyik előző Batman képregényére, a Batman R.I.P-re.. A rajongók már el is kezdtek terveket szőni Damian Wayne halálát és annak körülményeit illetően. Az író a NY Postnak "kommentálta" a helyzetet.

SPOILEREK A TOVÁBB MÖGÖTT!


"-Megmentette a világot. Megtette ami Robinként kötelessége volt."

A történetben Damian a saját klónjával harcol, Batman szokásához híven ismét elkésik (álá Jason Todd)
Mielőtt azonban végleg elkeserednénk, Morrison felhívja egy apró részletre a figyelmünket:

                                            "-Egy képregényben soha ne mondd, hogy soha!"

A magam nevében annyit mondhatok, hogy eléggé csíptem a srácot, a szerepeltetése pedig egy teljesen új színt vitt a Batman Univerzumba, elég csak a Batman és Robin füzeteire gondolni. Kiköpött apja volt a fiú, ugyanaz a senkiben nem bízunk figura mint Bruce. Nyugodjon békében..
De most komolyan, ti mit gondoltok meddig tart ez a halál? Hogy tartós legyen, azt nyugodtan kizárhatjuk. A Batman #666-ban már láttuk a felnőtt Damiant akciózni Batmanként és mostani Batman & Robin Annual első számának (magyarul olvasható az oldalon) borítóján is hasonló maskara volt rajta. De miképpen térhetne vissza a halálból? Erre igen elgondolkodtató lehet megtalálni a választ, de elég csak egy rövid pillantást vetni a szülőkre. Talia fiáról beszélünk. TALIA AL GHUL fiáról.. Megvan? Mondjuk Jasont is bedobták a pit-be, szóval elég sablonos lenne ismét ugyanazt módszert használni. A valós ok szerintem Talia és Batman egymás torkának eresztése, hiszen kár tagadni, százszor lejátszottuk már a fejünkben ezt a menetet.. Bruce óriási fejmosást kaphat, mert nem vigyázott gyermekére, egy képregényrajongónak az efféle családi perpatvar pedig igazi gyöngyszem lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése