2013. aug. 13.

Egysoros hírek Gothamből!


Idén októberben elindul egy Damian: Son of Batman nevű rókabő.. akarom mondani széria, amit Andy Kubert nevével fémjeleznek. A cselekmény egy alternatív univerzumban játszódik, egy olyan mi lett volna ha jelleggel mutatják be a tragikus sorsú Damian Wayne Batmanné válását. Hmm.. elég izzadtságszagú ez a dolog, talán mégsem kellett volna hagyni megöletni ezt a szerencsétlen fiút egy olyan íróval aki már féllábbal egy másik kiadónál van. #öngól

-A most megjelenő Batman #23-ban visszatér a Piros Sisak banda, a történet pedig pont ott folytatódik, ahol a Batman #0 véget ért.A képregényes hírekből egyelőre ennyi van, lapuzzunk a filmes fejezethez.

-A korábbi hírek hamisnak bizonyultak, már ami Bruce Wayne korát illeti. Állítólag a CosmicBookNews tudja, hogy a DC Entertainment maximum harminc éves Batmant akar. #rumoroftheweek

-Jött egy Superman 75. életévét megünneplő videó, amiben rengeteg híresség elmondja a véleményét, mit szeretnek ebben a hősben, kik a kedvenc gonosztevői stb. A körkérdés Henry Cavillhezt is érintette, ő pedig gondolkodás nélkül Brainiacet és Doomsdayt nevezte meg. A rajongók képzeletében rögtön szárnyra kapott egy összeesküvés elmélet, hogy valószínűleg a stúdió adta a szájába ezeket a neveket.. Ez elsőre lehetetlennek tűnik, én is teljesen elhatárolódtam a feltételezéstől, ám ha jobban belegondolok és visszaemlékszek arra, hogy Anne Hathaway Macskanő, Amy Adams pedig Lois Lane akart lenni világ életében.. hát.. akkor egy picit nekem is sántít a válasz.
-

-Sokak szemében már most Superman vs Batman néven fut a projekt, Goyer és Snyder is tetszését fejezte ki, amikor különböző interjúk kapcsán felhozták nekik a kérdést és nem is ez a lényeg, hanem a főgonosz szerepeltetése. Mindenki boldog a tudattól, hogy két ekkora karakter végre egyszerre mozog majd a vásznon, de most bújjunk ki egy picit a stúdió által ránk dobott narancssárga selyem alól és nyissuk ki a szemünket. Ki az, akit betehetnek egy Superman vs Batman filmbe? Hány órásnak kellene lennie annak a mozinak, hogy tisztességesen beleférjen két gyökeresen új szereplő, de közben Supermant se hanyagolják el? Azt hiszem telefonos segítséget kérek.

1 megjegyzés:

  1. Néha szükség van az ilyen rókabőr... izékre. Legalább láthatjuk, hogy hogyan lesz Damianból Batman. (Még ha annyira nem is érdekes a téma)
    Az ifjabb Kubert csinálja szóval csak nem lesz annyira rossz, de inkább nem szólom el magam.
    Az ilyen "összeesküvés" híreket pedig kifejezetten szánalmasnak tartom, mert tök mindegy hogy a rajongók mit látnak, mit akarnak látni ezekben, mert a vége úgyis az lesz hogy a stúdiók pont lesz@rják az elvárásainkat és nem lesz ezekből semmi... pedig könnyű dolguk lenne.

    VálaszTörlés