2013. aug. 14.

Rövidhírek Gothamből.


  • Sajnos egy szomorú hírrel kell nyitnunk a mai napot. Michael Ansara után Henry Polic, akit a Batman rajongók szintén az Animációs Sorozat hangjaként (Madárijesztő) ismernek, feladta a rákkal való küzdelmet és augusztus 11-én elhunyt.


  • Val Kilmer egy showműsorban visszaemlékezett és mosolyogva beszélt arról, hogy milyen rossz dolog volt abban a fránya denevérjelmezben rohangálni. Az öltözéket csak segítséggel tudta fel és levenni, ezek minden öltözéskor 45 percet vettek el az életéből. Még a mosdóba sem tudott elmenni egyedül, ráadásul semmit nem hallott a maszkban. Bezzeg Nicole Kidman közeli dekoltázsáról és csókjáról nagyokat hallgatott. Ejnye Val!


  • Tegnap Bryan Cranstonnak volt egy megjegyzése a mi drága Lex Luthorunkról. Hogy ezáltal milyen pletyka kapott szárnyra, abba inkább nem mennék bele.

         "-Én  imádom Lex Luthor karakterét. Ő igazából egy félreértelmezett, szeretni való emberke."

  • Az Arts Kai hamarosan új figurákat dob piacra. Most a hetvenes évek Batmanje és az Arkham City Jokere van soron. Ezekre csak egy szó van: Szörnyű.  • Végezetül pedig itt van pár csengőhang a Sötét Lovag trilógiából, ezeket Göbölyös András küldte nekünk facebookon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése