Bemutatkozás

A Batman Hungary egy 2011-ben indult nonprofit rajongói oldal. A kétéves pályafutása alatt számtalanszor átalakult, megújult, szétesett és nem mellesleg most van túl az egyik mélyponton, amely az elhanyagolást és a teljes megszűnést jelentette volna. Az előző eseménytelen félév után, 2013 augusztusában megpróbálunk komolyabb hangvételű anyagokkal, cikkekkel és fordításokkal visszatérni a blog olvasóihoz. Ebbe az új Batman Hungary-be már nem fértek bele olyan dolgok mint például a chat vagy az egysoros szimpla képekkel tarkított bejegyzések, amiből van egy raklapnyi az oldalon. A billentyűzet gombjait ismét az én ujjam kopogtatja, tehát megpróbálok napról napra izgalmasabb cikkekkel jelentkezni. Ha bármi tanácsod, észrevételed van, vagy esetleg érzel magadban akkora potenciált, hogy beállj közénk, akkor azt jelezd a batmanhungary@gmail.com e-mail címen.

Most már valamelyes képben vagy, térjünk át olyan témára, ami számomra alap dolgokat vázol fel, ám sajnálattal vettem észre, hogy másoknak nem. Fontos kihangsúlyozni a manapság divatos noname oldalak tevékenységét, akik előszeretettel élnek a CTRL+C - CTLR+V billentyűkombinációval. Jó ha tudod, hogy a cikkeket és a különböző fordításokat csak úgy nem illesztheted be az oldaladra. Ezeket csak a forrás (ahonnan szerezted) megnevezésével másolhatod össze-vissza és nem árt ha előtte szólsz nekünk. Az oldal elemeit, beleértve azt a fekete logót, amit saját kezűleg rajzoltam, nem lehet átszerkeszteni, sem saját alkotásként feltüntetni. A kommentárokhoz kötelező nevet írni, névtelenek véleményére nem adunk, akár pozitív vagy negatív az a hozzászólás. Arról ne is beszéljünk mekkora galibát okozhat négy-öt névtelen írására reagálni.

Ez lett volna a mi kis tájékoztatónk, pár kőbevésett jó tanáccsal kombinálva. További jó olvasgatást, csemegézést itt és facebookon egyaránt!

Üdvözlettel: Cax

3 megjegyzés:

 1. sziasztok it hol talalhatok a kepregenyek lenyegebe regisztralny hol kel hogy mukodik ez a honlap ?

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok!

  Érdekelnének a képregények,hogyan tölthetőek le?

  VálaszTörlés
 3. Működik még ez az oldal?

  VálaszTörlés